Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kaupunginhallitus1221.01.20133

8-2013 (014, 015)

Kaupunkikuvaneuvottelukunnan nimeäminen kaudeksi 2013 - 2016 (Yt)

Tiivistelmä:

Kaupunkikuvaneuvottelukunnan toimikausi päättyi vuoden 2012 lopussa, joten kaupunginhallituksen tulee tehdä uusi asettamispäätös vuosiksi 2013 - 2016. Kaupunkikuvaneuvottelukunta avustaa asiantuntijaelimenä rakennuslautakuntaa ja ympäristötoimialaa kaupunkikuvallisissa asioissa.

Kh § 12

Kaupunginjohtaja Aleksi Randell:

Toimintamalliuudistuksen yhteydessä konsernihallintoon, kaupunkikehitysryhmään on perustettu kaupunkisuunnittelujohtajan virka. Konsernihallinnon ja toimialan yhteistyön tiivistämiseksi on perusteltua, että kaupunkisuunnittelujohtajalla on neuvottelukunnassa puhe- ja läsnäolo-oikeus.

EhdotusKaupunginhallitus päättää asettaa kaupunkikuvaneuvottelukunnan vuosiksi 2013–2016 ja nimeää neuvottelukunnan jäseniksi seuraavat henkilöt:

Lisäksi kaupunginhallitus päättää oikeuttaa Turun Seudun Arkkitehdit (SAFA) nimeämään neuvottelukuntaan kaksi jäsentä varajäsenineen sekä päättää, että rakennuslautakunnan sekä kaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunnan puheenjohtajistolla sekä konsernihallinnon kaupunkikehitysryhmän kaupunkisuunnittelujohtajalla on neuvottelukunnan kokouksissa läsnäolo- ja puheoikeus. Virkamiesjäsenille kaupunkikuvaneuvottelukunta voi nimetä varajäsenet.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Asian esitteli apulaiskaupunginjohtaja Jarkko Virtanen.

Jakelu

tiedKaupunkikuvaneuvottelukunta
tiedKaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunta
tiedKulttuuriasiainkeskus
tiedRakennuslautakunta
tiedYmpäristötoimiala
tiedLehtinen Harri