Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Keskushallinto, hankinta- ja logistiikkakeskus 
Loppupvm 31.12.2017, Hankinta- ja logistiikkajohtaja1415.12.2011 

14409-2011 (112)

Hankintacontrollerin vakanssin (vak. nro 000861) täyttäminen

Kaupunginhallituksen hallintojaosto on päätöksellään 12.12.2011 § 279 perustanut hankintacontrollerin työsopimussuhteisen toimen 1.1.2012 lukien. Hankintacontrollerin vakanssin (vak. nro 000861) kelpoisuusvaatimukset ovat toimeen soveltuva korkeakoulututkinto tai ammattikorkeakoulututkinto taikka aiempi opistoasteinen tutkinto ja hyvä tehtävään soveltuva työkokemus.

 

Kaupungin talousarviomenoista yli 40% muodostuu hankinnoista. Hankintojen seurannan ja analysoinnin avulla voidaan parantaa kaupungin sopimusten hallintaa ja tuottaa tietoa päätöksenteon tueksi. Hankintacontroller vastaa koko kaupungin raportoinnin valmistelusta ja toteuttamisesta sekä tukee kaikkia kaupungin yksiköitä hankintatoimen raportoinnin hyödyntämisessä. Tehtävä edellyttää hankintatoimen kokonaisuuden hallintaa ja kykyä analysoida toiminnanohjausjärjestelmästä saatavaa tietoa. Lisäksi hankintacontrollerin tehtäviksi on määritelty hankinta- ja logistiikkakeskuksen tiedottamiseen ja kestävän kehityksen koordinointiin liittyviä tehtäviä.

 

Tuoteryhmäpäällikkö Tuula-Marja Kososella on pitkä kokemus ja vahva osaaminen hankintojen kilpailuttamisesta ja kaupungin hankintatoimesta. Hän on työskennellyt vuodesta 2002 alkaen Turun kaupungilla ensin hankintasuunnittelijana ja hankinta- ja logistiikkakeskusta perustettaessa vuonna 2008 ensin tuoteryhmävastaavana ja myöhemmin tuoteryhmäpäällikkönä. Lisäksi Kosonen on osallistunut SAP toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönoton valmisteluun hankintatoimen projektipäällikkönä. Kosonen täyttää tehtävään asetetut kelpoisuusvaatimukset koulutuksen ja työkokemuksen osalta.

 

Päätös          Päätän, että hankinta- ja logistiikkakeskuksen hankintacontrollerin toimeen (vak. nro 000861) valitaan Tuula-Marja Kosonen 1.1.2012 alkaen. Työsopimussuhteisen toimen tehtäväkohtainen palkka on 3.111 €/kk.



Pauliina Lautiainen
hankinta- ja logistiikkajohtaja

 

Oikaisuvaatimusohje liitteenä.

Jakelu

tiedKaupunginhallitus
tpvKeskushallinto, henkilöstöasiat
tpvKeskushallinto, talouspalvelukeskus, palkanlaskenta muut
aoKosonen Tuula-Marja
tiedSalmela Seppo