Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Turun Seudun Kehittämiskeskus 
Loppupvm 30.6.2013, Elinkeinojohtaja/sarja 106114.12.2011 

14388-2011 (084)

Hello Island -trailerin tukeminen

Kehittämispäällikkö Teija Raninen 9.12.2011:

Turussa sijaitseva pelialan yritys Treehouse Oy valmistaa Turun seudulla Hello Island –trailerin. Animaationa tehty traileri kertoo juonen ja asettaa alkuasetelman Treehousen "Hello Island" Duudsons-pelille. Traileri työllistää kolme turkulaista tekijää yhteensä yhdeksäksi työviikoksi. Trailerin molemmat versiot ovat esitysvalmiita tammikuun loppuun mennessä. Traileri esitetään Amerikassa, MTV2:lla Duudsons -jaksojen yhteydessä.

Länsi-Suomen elokuvakomission yhtenä tavoitteena on tukea ja auttaa alueella toteutettavia elokuvatuotantoja ja vahvistaa siten av- ja pelialan osaamisen kehittymistä Turun seudulla.

Trailerin kokonaiskustannukset ovat 7 200 euroa. Treehouse Oy vastaa trailerin kokonaiskustannuksista.

Esitän, että Länsi-Suomen elokuvakomissio tukee Hello Island -trailerin valmistamista 2 000 eurolla (alv 0).

Tuen saaminen edellyttää, että Länsi-Suomen elokuvakomissio mainitaan lyhytelokuvan tukijana, ja että elokuvakomission logo näkyy trailerin lopputeksteissä ja, että tukiraha käytetään kokonaan Turun alueen tekijöiden työllistämiseen.

Vs. elinkeinojohtajan päätös 14.12.2011:

PäätösPäätin myöntää 2 000 euroa Hello Island –trailerin valmistamiseen. Rahat maksetaan Turun Seudun Kehittämiskeskuksen Länsi-Suomen elokuvakomission määrärahoista laskua vastaan.

Niko Kyynäräinen

vs. elinkeinojohtaja

Jakelu

aoTreehouse Oy
tiedKaupunginhallitus
tiedRevisiotoimisto
tiedMahlavirta Virpi
tiedRandell Aleksi
tiedRaninen Teija