Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Keskushallinto, kaupungin johto 
Loppupvm 31.12.2012, Ympäristötointa johtava apulaiskaupunginjohtaja2614.12.2011 

12582-2011 (114, 112)

Puuasiantuntijan siirtäminen Viherliikelaitoksesta Kiinteistöliikelaitokseen 1.1.2012 alkaen

Kaupunginsihteeri Ari-Pekka Korhonen 13.12.2011:

Viherliikelaitos ja Kiinteistöliikelaitos ovat osaltaan sopineet puuasiantuntija Aki Männistön siirtämisestä 1.1.2012 alkaen Viherliikelaitoksesta Kiinteistöliikelaitokseen. Henkilösiirto liittyy Viherliikelaitoksen ja Kiinteistöliikelaitoksen väliseen tehtävien rajapintatarkasteluun ja Viherliikelaitoksen yhtiöittämiseen.

Puuasiantuntija Aki Männistö on antanut suostumuksensa siirtämiseen.

Hallintosäännön 52 §:n mukaan perustetun viran ja toimen sekä virassa tai toimessa olevan henkilön sekä siirrettävää palvelussuhdetta varten tarvittavan määrärahan tai tarvittavien varojen siirtämisestä toimialan sisällä päättää toimialan apulaiskaupunginjohtaja. Hallintosäännön mukaan edellä määrätyllä menettelyllä voidaan siirtää myös tuntipalkkainen henkilö ja hänen palkkaamiseensa tarvittavat varat.

Viherliikelaitoksen ja Kiinteistöliikelaitoksen välisessä henkilösiirrossa on kyse ympäristötoimen toimialan sisällä tapahtuvista järjestelyistä, joten päätösvalta asiassa on apulaiskaupunginjohtaja Jarkko Virtasella.

PäätösPäätin, että puuasiantuntija Aki Männistö siirretään Viherliikelaitoksesta Kiinteistöliikelaitokseen 1.1.2012 alkaen.

 

 

Jarkko Virtanen

apulaiskaupunginjohtaja

 

 

 

Jakelu

ilmKaupunginhallitus
ilmKeskushallinto, henkilöstöasiat
ilmKiinteistöliikelaitos
ilmRevisiotoimisto
ilmViherliikelaitos
aoMännistö Aki