Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Keskushallinto, kaupungin johto 
Loppupvm 31.12.2012, Palvelutointa johtava apulaiskaupunginjohtaja4430.11.2011 

2510-2010 (015, 002, 642)

Kauppakeskus Skanssin yhteispalvelupisteen ohjausryhmän kokoonpanon muuttaminen

Palvelupäällikkö Outi Laikko 28.11.2011:

Skanssin yhteispalvelupisteen toiminnan seuraamiseksi ja kehittämiseksi on nimetty ohjausryhmä apulaiskaupunginjohtajan päätöspöytäkirjalla 10.2.2011 § 11. Ohjausryhmän tehtävänä on valvoa ja ohjata toimintaa asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Turun työ- ja elinkeinotoimiston edustaja toimialajohtaja Jaana Apiainen on siirtynyt uusiin tehtäviin, minkä vuoksi hänen tilalleen yhteispalvelupisteen ohjausryhmään työ- ja elinkeinotoimiston esityksen mukaisesti tulee nimetä toimialajohtaja Hanna Myllynen.

Turun kaupungin strategiajohtaja Antti Kirkkola on esittänyt, että hänen sijaansa ohjausryhmään nimetään projektipäällikkö Sari Kinnunen.

Esitän, että Kauppakeskus Skanssin yhteispalvelupisteen ohjausryhmään nimetään toimialajohtaja Hanna Myllynen ja projektipäällikkö Sari Kinnunen ja että toimialajohtaja Jaana Apiainen ja strategiajohtaja Antti Kirkkola samalla vapautetaan ohjausryhmän jäsenyydestä.  

Apulaiskaupunginjohtaja Maija Kyttä:

PäätösPäätin, että Kauppakeskus Skanssin yhteispalvelupisteen ohjausryhmään nimetään työ- ja elinkeinotoimiston edustajana toimialajohtaja Hanna Myllynen ja Turun kaupungin strategia- ja viestintäyksikön edustajana projektipäällikkö Sari Kinnunen ja että toimialajohtaja Jaana Apiainen ja strategiajohtaja Antti Kirkkola vapautetaan ohjausryhmän jäsenyydestä.

 

 

Maija Kyttä

apulaiskaupunginjohtaja

 

 

Oikaisuvaatimusohje liitteenä

Jakelu

ilmTurun työ- ja elinkeinotoimisto
ilmApiainen Jaana
aoMyllynen Hanna
tiedKaupunginhallitus
aoKinnunen Sari
ilmKirkkola Antti
ilmLaikko Outi