Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Keskushallinto, henkilöstöasiat 
Loppupvm 31.1.2013, Henkilöstöjohtaja/sarja A13222.11.2011 

12639-2010 (100)

Henkilöstöjohtajalle kaupunginhallituksen johtosäännöllä määritetyn päätösvallan delegoiminen

Palvelussuhdepäällikkö Urpo Matilainen 21.11.2011:

Henkilöstöjohtajan päätöksellä Henkj./Sarja A 15.11.2010 § 192 päätettiin siirtää henkilöstöjohtajalle kaupunginhallituksen johtosäännön 17 §:ssä määriteltyä päätösvaltaa muille viranhaltijoille.

Em. päätöksellä on päätetty mm. että, sosiaali- ja terveystoimessa KVTES:n soveltamisalalla henkilöstön henkilökohtaisen lisän vuosisidonnaisesta osasta silloin kun lisä myönnetään Turun kaupungin virka- tai työsuhteessa palvellun palvelusajan perusteella tai muun kunnallisen työnantajan palveluksessa palvellun palvelusajan perusteella tehtäviä vastaavalla ammattialalla tai sellaisessa tehtävässä, josta on oleellista hyötyä nykyisissä työtehtävissä, päättää virastopäällikkö.

Sujuvan asioiden hoidan kannalta tarkoituksenmukaista olisi muuttaa delegointipäätöstä niin, että asiasta päättää jatkossa sosiaali- ja terveystoimen henkilöstöpäällikkö.

Henkilöstöjohtaja Marja Salmi-Tuominen:

PäätösPäätin siirtää Kaupunginhallituksen johtosäännön 17 §:ssä mainittua päätösvaltaani 1.12.2010 lukien seuraavasti:

Sosiaali- ja terveystoimessa KVTES:n soveltamisalalla henkilöstön henkilökohtaisen lisän vuosisidonnaisesta osasta silloin kun lisä myönnetään Turun kaupungin virka- tai työsuhteessa palvellun palvelusajan perusteella tai muun kunnallisen työnantajan palveluksessa palvellun palvelusajan perusteella tehtäviä vastaavalla ammattialalla tai sellaisessa tehtävässä, josta on oleellista hyötyä nykyisissä työtehtävissä, päättää sosiaali- ja terveystoimen henkilöstöpäällikkö.

 

Marja Salmi-Tuominen

henkilöstöjohtaja

Jakelu

tiedKaupunginhallitus
tiedKeskushallinto, henkilöstöasiat
tiedKeskushallinto, talouspalvelukeskus, palkanlaskenta sote 1
tpvSosiaali- ja terveystoimi
tiedElo Paul
tiedHeinonen Kristina
tiedMatilainen Urpo