Aiesopimus

 

 

 

Sopijapuolet

 

1. Turun kaupunki, jäljempänä kaupunki

2. Oy S/S Borea Ab tai Johnny Sid perustettavan yhtiön lukuun, jäljempänä yhtiö

 

Sopimuksen tavoite

 

Tämä sopimuksen tavoitteena on mahdollistaa yhtiön omistaman ns. Nolla Boren IMO-tunnus 504 8485, jäljempänä alus, sijoittaminen Turkuun Aurajoen itärannalle.

 

Tällä aiesopimuksella sopijapuolet ilmaisevat aikeensa edellä mainitun tavoitteen toteuttamiseksi. Aiesopimus ei sido osapuolia eikä kumpikaan sopijapuoli voi vedota tämän sopimuksen sisältöön eikä sen yksittäisiin ilmauksiin.

 

Sopijapuolten tahdonilmaisut

 

1. Yhtiö hakee rakennuslupaa aluksen sijoittamiseksi Turkuun Aurajoen itärannalle ns. Valkoisen Talon / L-tehtaan kohdalle. Aluksen käyttötarkoituksena on ravintola-, hotelli-, kokous- ja asuntolatoiminta.

2. Osapuolet neuvottelevat sopimuksesta, jossa kaupungilla on oikeus varata tai vuokrata aluksesta majoitustiloiksi retkeilymajatoimintaa varten enintään 38 hyttiä ympärivuotiseen käyttöön, minkä lisäksi enintään 80 hyttiä kesäajan käyttöä varten ja myöhemmin erikseen määriteltävät toiminnan mahdollisesti edellyttämät reception-, toimisto ym. tilat.

3. Osapuolet neuvottelevat ehdoista, joilla tilojen varaamista tai vuokraamista koskeva sopimus tehdään ajalle 1.1.2011-31.12.2011, jatkuen aiesopimuksen perusteella laadittavassa sopimuksessa määriteltyjen ehtojen täyttyessä 1.1.2021 saakka ellei sopimuksen irtisanomisehdoista muuta johdu.

4. Sopimuksen tekeminen edellyttää mm., että yhtiö on saanut luvan sijoittaa aluksen Aurajoen itärannalle kohdassa 1. määriteltyyn paikkaan ja, että lupamenettelyyn liittyvä asianmukainen lopputarkastus ja muut vaadittavat tarkastukset on hyväksytysti suoritettu. Lisäksi sopimuksen tekeminen edellyttää, että sopijapuolet pääsevät sopimukseen korvauksen määrästä ja sopimuksen muista yksityiskohdista, kuten aluksen omistajan ylläpitovelvoitteista.

5. Kummallakaan sopijapuolella ei ole oikeutta esittää toista sopijapuolta kohtaan mitään vaatimuksia tämän aiesopimuksen perusteella.

 

Tätä sopimusta on tehty kaksi samasanaista kappaletta, yksi kummallekin sopijapuolelle.

 

Turussa kuuta 2010

 

 

 

TURUN KAUPUNKI                                Oy S/S Borea Ab