European Investment Bank

100 Boulevard Konrad Adenauer

L-2950 Luxembourg

 

Tiedoksi [Reija Ylönen]

 

Turussa , päivänä kesäkuuta 2010

 

 

Asia:               Turku Bioteknologia (Serapis No. 20020208; FI No. 21.703 FI)

Rahoitussopimus Euroopan Investointipankin (“Pankki“) ja Turku Science Park Oy:n (Y-tunnus 1731542) (“Alkuperäinen Lainanottaja”) välillä 3. lokakuuta 2002, kuten muutettuna (“Rahoitussopimus“)

 

Takuu Sopimus Pankin ja Turun kaupungin (“Takaaja“) välillä allekirjoitettu Turussa 11 marraskuuta 2002 ja Luxembourgissa 14 marraskuuta 2002 (Takuusopimus“)

 

Takuuvelvoitteiden vahvistaminen

 

 

Hyvä vastaanottaja

 

Viitaten Alkuperäisen Lainanottajan jakautumiseen kahdeksi yhtiöksi, mikä rekisteröidään jakautumisena 30. kesäkuuta 2010, Alkuperäisen Lainanottajan kaikki varat ja velat tullaan siirtämään Turku Science Park Oy:lle ja TScP Kiinteistöt Oy:lle ilman selvitysmenettelyä. Tästä johtuen TScP Kiinteistöt Oy (”Uusi Lainanottaja”) korvaa Alkuperäisen Lainanottajan ja tulee Rahoitussopimuksen mukaiseksi Lainanottajaksi.

 

Siitä huolimatta, että Alkuperäinen Lainanottaja tulee Rahoitussopimuksessa korvautumaan Uudella Lainanottajalla edellä mainittua jakautumista täytäntöönpantaessa, me Takaajana Takuusopimuksen mukaisesti sitoudumme ja vahvistamme, että Rahoitussopimuksen mukainen velka ei ole rauennut ja että meidän Takuusopimuksen mukaiset velvoitteemme jatkuvat täysin voimassa ilman keskeytystä ja olemme edelleen takaajana vastuussa Uuden Lainanottajan Rahoitussopimuksen mukaisista velvollisuuksista Takuusopimuksen ehtojen mukaisesti samalla tavoin kuin jos Uusi Lainanottaja olisi ollut alkuperäinen lainanottaja Rahoitussopimuksessa.

 

Tähän kirjeeseen sovelletaan ja sitä tulkitaan Suomen lain mukaan.

 

Sitoudumme siihen, että Takuusopimuksen Artikla 10.02 (Oikeuspaikka) sisällytetään tähän kirjeeseen viittauksella ja se muodostaa olennaisen osan tätä kirjettä.

 

 

Teidän kunnioittavasti,

TURUN KAUPUNKI

Takaajana

 

 

 

______________________                    ______________________

Nimi ja arvo:                                      Nimi ja arvo: