Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Kaupunginhallitus 120 02.03.2009 6 Kj

1697-2009 (000, 015)

Päätöksenteon tehostamista valmistelevan työryhmän asettaminen

Tiivistelmä: -

Kh § 120

Johtava kaupunginsihteeri Reino Tiainen:

Valtuustoryhmät ovat 14.12.2008 allekirjoittaneet sopimuksen valtuustokaudelle 2009 - 2012. Sopimuksen kohdassa 5) Hyvä hallinto on sovittu mm. siitä, että valtuustokauden alussa sopimusryhmät perustavat työryhmän valmistelemaan päätöksenteon tehostamistoimia.

Kaupunginjohtaja Mikko Pukkinen:

EhdotusKaupunginhallitus päättää asettaa työryhmän valmistelemaan päätöksenteon tehostamistoimia sekä nimetä työryhmään puheenjohtajan ja kolme muuta jäsentä.

Lisäksi kaupunginhallitus päättää, että työryhmän työhön osallistuvat asiantuntijoina kaupunginhallituksen puheenjohtaja ja kaupunginjohtaja ja että työryhmä voi kuulla myös muita asiantuntijoita.

PäätösKaupunginhallitus päätti asettaa työryhmän valmistelemaan päätöksenteon tehostamistoimia sekä nimesi työryhmään puheenjohtajaksi Olli A. Mannin ja jäseniksi Seppo Lehtisen, Katri Sarlundin ja Sauli Saarisen.

Lisäksi kaupunginhallitus päätti, että työryhmän työhön osallistuvat asiantuntijoina kaupunginhallituksen puheenjohtaja ja kaupunginjohtaja ja että työryhmä voi kuulla myös muita asiantuntijoita.

Jakelu

ilmKuru Hannele
ilmLehtinen Seppo
ilmManni Olli A.
ilmPukkinen Mikko
ilmRandell Aleksi
ilmSaaranen Helvi
ilmSaarinen Sauli
ilmSarlund Katri
ilmVirtamo Nina