Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Joukkoliikennelautakunta 8 12.02.2009 8
Kaupunginhallitus 114 23.02.2009 1 Yj

1758-2009 (123)

Turun paikallisliikenteen vapaakorttien myöntäminen

Tiivistelmä:

Joukkoliikennelautakunnan esityksen perusteella kaupunginhallitukselle esitetään, että joukkoliikennelautakunnan varsinaisille jäsenille myönnettäisiin oikeus Turun paikallisliikenteen vapaakorttiin

Jlk § 8

Joukkoliikennejohtaja Sirpa Korte 5.2.2009:

Joukkoliikennelautakunta päättää paikallisliikenteen vapaakorttien myöntämisestä. Se ei voi kuitenkaan päättää itselleen eli joukkoliikennelautakunnan jäsenille myönnettävistä vapaakorteista. Siksi joukkoliikennetoimisto pyytää, että kaupunginhallitus vahvistaisi vakiintuneen käytännön, jonka mukaan joukkoliikennelautakunnan varsinaiset jäsenet ovat oikeutettuja Turun paikallisliikenteen vapaakorttiin.

Joukkoliikennelautakunnalla on päätösvalta Turun joukkoliikenteestä ja se päättää mm kilpailutusvaatimuksista ja reitti- ja aikataulumuutoksista. Tilaajatahon edustajilla tulee olla vapaa bussinkäyttöoikeus, jotta he voivat seurata ja valvoa tilaamansa liikenteen laatua.

EhdotusJoukkoliikennelautakunta päättää esittää kaupunginhallitukselle, että kaupunginhallitus myöntää joukkoliikennelautakunnan varsinaisille jäsenille oikeuden Turun paikallisliikenteen vapaakorttiin.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Kh § 114

Apulaiskaupunginjohtaja Jarkko Virtanen:

EhdotusKaupunginhallitus päättää myöntää joukkoliikennelautakunnan varsinaisille jäsenille oikeuden Turun paikallisliikenteen vapaakorttiin.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

ilmJoukkoliikennelautakunta