Yhteistyösopimus

 

 

 

 

 

Osapuolet:                       Turun kaupunki (Kaupunki)

                                           

                                           Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys ry. (Musiikkiopisto)

 

Sopimuksen tarkoitus:   Tällä sopimuksella sovitaan osapuolten yhteistyöstä sekä ehdoista, joilla kaupunki avustaa yhdistyksen toimintaa vuonna 2009.

 

Sopimuksen voimassaolo:

                                           Sopimus tulee voimaan, kun se on allekirjoitettu ja päättyy 31.12.2009.

 

 

1.               Sopijapuolet toteavat, että Musiikkiopisto ylläpitää Turun musiikkiopisto ‑nimistä oppilaitosta. Yhdistyksellä on kaksi koulutuksen järjestämislupaa, taiteen perusopetuksessa musiikissa (laajan oppimäärän mukaan).

                  

 

2.               Sopijapuolet toteavat, että Kaupunki rahoittaa vuonna 2009 Musiikkiopiston toimintaa 339.614 euron suuruisella avustuksella.

 

 

3.               Sopijapuolet sopivat avustuksen ehdoista ja Musiikkiopiston toiminnan kehittämistavoitteista sopimuskaudelle seuraavaa:

 

Koulutukselliset tavoitteet

Musiikkiopisto pyrkii edelleen vahvistamaan asemaansa yhtenä Turun seudun merkittävimmistä perusasteen järjestäjistä. Sijaintipaikkana on Turun kaupunki ja päätoiminta-alueena on Turun seutukunta. Koulutuksen pääkohderyhminä ovat alueen lapset ja nuoret.

 

Taloudelliset tavoitteet

Musiikkiopisto toteuttaa yhteistyössä kaupungin keskushallinnon kanssa tarvittavat laskelmat Musiikkiopiston hinnoittelun uusimiseksi siten, että vuonna 2010 Turun kaupungin ja muiden oppilaita oppilaitokseen ohjaavien kuntien sopimukset voidaan saattaa yhtenäisiksi.

 

Musiikkipiston yhteistyö kaupungin organisaatioiden kanssa

Musiikkiopisto osallistuu aktiivisesti kulttuuripääkaupunkivuoden valmisteluun ja toteuttamiseen perustehtävänsä ja myönnetyn rahoituksen asettamissa rajoissa.

 

Musiikkiopisto sitoutuu osallistumaan kaupungin käynnistämään

kehityshankkeeseen musiikin opetuskentän rahoituksen ja yhteistyön kehittämiseksi Turussa. Kehityshankkeen tarkoituksena on selvittää Turussa toimivien kaupungin rahoittamien musiikin eri koulutusasteiden ja oppilaitosten mahdolliset lisäsynergiamahdillisuudet ja mahdollinen yhteistyön tiivistäminen.

 

Lisäksi Musiikkiopisto myötävaikuttaa kehityshankkeen johdosta tehtyjen toimenpide-ehdotusten toimeenpanoon oman perustehtävänsä asettamissa rajoissa.