Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kasvatus- ja opetuslautakunta, suomenkielinen varhaiskasvatus- ja perusopetusjaosto4414.11.20175

612-2016 (5121)

Muutos Luolavuoren koulun opetussuunnitelmaan

Tiivistelmä: -

Kasosvpj § 44

Luolavuoren koulun rehtori Anne Perjopuro:

Luolavuoren koulu esittää lisättäväksi koulun opetussuunnitelmaan lukuun 12.2 Valinnaiset aineet seuraavan tekstin:

Luolavuoren koulun valinnaisaineet vuosiluokilla 8-9

Luolavuoren koulu tarjoaa valinnaisiksi aineiksi kahdeksannella ja yhdeksännellä vuosiluokalla syventäviä ja soveltavia valinnaisaineita. Oppilaat tekevät valinnat seitsemännen luokan keväällä ja pääsääntöisesti valinta on sama molemmilla luokka-asteilla. Valinnaisaine voi olla joko yhden tai kahden vuosiviikkotunnin mittainen.

Yhden tunnin valinnaisaineita ovat: liikunta, äidinkieli, matematiikka, musiikki ja kuvataide. Kahden tunnin valinnaisaineita ovat: käsityö, liikunta, kotitalous, hyvinvointi, puutarhanhoito ja luontoon tutustuminen sekä kiinteistönhuolto ja puhdistuspalvelu. Valinnaisaineiden tarkemmat kuvaukset löytyvät erikseen laaditusta tukimateriaalista. Vuosittain tarjottavat ja oppilaiden valintojen perusteella toteutuneet valinnaisaineryhmät määritellään koulun lukuvuosisuunnitelmassa. Valinnaisaineryhmiä voidaan muodostaa yli vuosiluokkarajojen.

Perusopetuksen palvelualuejohtaja Tommi Tuominen:

EhdotusKasvatus- ja opetuslautakunnan suomenkielinen varhaiskasvatus- ja perusopetusjaosto päättää hyväksyä Luolavuoren koulun muutosehdotukset.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedPerjopuro Anne