Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kasvatus- ja opetuslautakunta, suomenkielinen lukio- ja ammattiopetusjaosto5329.08.20173

7029-2017 (010)

Läsnäolo- ja puheoikeus kasvatus- ja opetuslautakunnan suomenkielisen lukio- ja ammattiopetusjaoston kokouksissa

Tiivistelmä: -

Kasoslaj § 53

Toimialajohtaja Timo Jalonen 23.8.2017:

 

Hallintosäännön 118 §:ssä määrätään läsnäolo- ja puheoikeuksista kaupungin eri toimielimissä. Jäsenten lisäksi seuraavilla henkilöillä on läsnäolo- ja puheoikeus kasvatus- ja opetuslautakunnan suomenkielisessä lukio- ja ammattiopetusjaostossa: toimielimen esittelijä, toimielimen sihteeri, kaupunginhallituksen puheenjohtaja, kaupunginhallituksen määräämä edustaja tai tämän varaedustaja, kaupunginjohtaja ja apulaiskaupunginjohtaja. Kaupunginjohtajan tai apulaiskaupunginjohtajan ollessa estynyt tämän tilalla voi läsnäolo- ja puheoikeutta käyttää kaupunginjohtajan tai apulaiskaupunginjohtajan nimeämä varaedustaja. Muiden kuin edellä mainittujen henkilöiden läsnäolo- ja puheoikeudesta päättää kasvatus- ja opetuslautakunnan suomenkielinen lukio- ja ammattiopetusjaosto.

 

Kasvatus- ja opetuslautakunnan suomenkielisen lukio- ja ammattiopetusjaoston kokousten sujuvuuden varmistamiseksi olisi tarkoituksenmukaista, että jaoston kokouksissa olisi viranhaltijoiden edustajat ovat palvelualuejohtajat Esko Heikkonen, Hannu Immonen ja Päivi Lehtinen. Lisäksi puhe- ja läsnäolo-oikeus erikseen sovittavissa asioissa ilman erityistä päätöstä on toimialajohtajalla sekä toimialan hallinnon yksikköjen päälliköillä, kun kokouksessa käsitellään ko. yksiköiden asioita.

 

Sivistystoimialan toimialanjohtajan päätöksellä 21.1.2013 § 8 kasvatus- ja opetuslautakunnan suomenkielisen lukio- ja ammattiopetusjaoston kokousten sihteeriksi on valittu johdon sihteeri Ljudmila Lucy Volosatova.

 

Ehdotus        Kasvatus- ja opetuslautakunnan suomenkielinen lukio- ja ammattiopetusjaosto päättää, että jaoston kokouksen viranhaltijoiden edustajat ovat palvelualuejohtajat Esko Heikkonen, Hannu Immonen ja Päivi Lehtinen. Lisäksi puhe- ja läsnäolo-oikeus erikseen sovittavissa asioissa ilman erityistä päätöstä on toimialajohtajalla sekä toimialan hallinnon yksikköjen päälliköillä, kun kokouksessa käsitellään ko. yksiköiden asioita.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

aoHeikkonen Esko
aoImmonen Hannu
ilmJalonen Timo
ilmJokela Merja
aoKjellman Liliane
aoLagercrantz Pia
aoLehtinen Päivi
aoMerta Pentti
aoTakalo Anne