Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kasvatus- ja opetuslautakunta, suomenkielinen lukio- ja ammattiopetusjaosto6322.09.20153

1611-2013 (011)

Puhe- ja läsnäolon myöntäminen lukio- ja ammattiopetusjaoston kokouksissa

Tiivistelmä: -

Kasoslaj § 63

Ammatillisen koulutuksen palvelualuejohtaja Hannu Immonen 17.9.2015:

 

Sen lisäksi mitä hallintosäännössä on määrätty, tulee toimielimen päättää henkilöiden läsnäolo-oikeudesta ja -velvollisuudesta sekä puheoikeudesta lautakunnan kokouksessa.

 

”Hallintosääntö 11 § Läsnäolo ja puheoikeudet: Kaupungin eri toimielimissä on jäsenten lisäksi puhe- ja läsnäolo-oikeus seuraavasti:

 

--

 

Muut toimielimet: asianomaiset esittelijät, toimielimen sihteeri, kaupunginhallituksen puheenjohtaja, kaupunginhallituksen määräämä edustaja tai tämän varaedustaja, kaupunginjohtaja ja apulaiskaupunginjohtaja. Kaupunginjohtajan ja apulaiskaupunginjohtajan ollessa estynyt, tämän tilalla voi läsnäolo- ja puhe-oikeutta käyttää kaupunginjohtajan ja apulaiskaupunginjohtajan nimeämä varaedustaja. Lautakuntien puheenjohtajilla on puhe- ja läsnäolo-oikeus lautakuntiensa jaostoissa.

 

--

 

Muiden kuin edellä mainittujen henkilöiden läsnäolo- ja puheoikeudesta määrätään toimielimen johtosäännössä tai siitä päättää asianomainen toimielin”

--

 

Lukio- ja ammattiopetusjaoston kokouksen 12.2.2013 § 3 päätöksellä toimialan viranhaltijoiden edustajat ovat palvelualuejohtajat Esko Heikkonen, Hannu Immonen ja Päivi Lehtinen.

 

Sivistystoimialan toimialanjohtajan päätöksellä 8.2.2013 § 8 palvelualuejohtaja Päivi Lehtisen 1. varahenkilöksi on nimetty aikuiskoulutuspäällikkö Riitta Uitto.

 

Ammatillisen koulutuksen palvelualuejohtaja Hannu Immonen

 

Ehdotus        Kasvatus- ja opetuslautakunnan suomenkielinen lukio- ja ammattiopetusjaosto päättää, että jaoston kokouksen viranhaltijoiden edustajana toimii myös aikuiskoulutuspäällikkö Riitta Uitto.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedJalonen Timo
ilmLehtinen Päivi