Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kasvatus- ja opetuslautakunta, suomenkielinen lukio- ja ammattiopetusjaosto5926.08.201511

8483-2015 (019)

Turun ammatti-instituutin Lemminkäisenkadun koulutalon opetusravintolan nimenmuutos

Tiivistelmä: -

Kasoslaj § 59

Ammatillisen koulutuksen palvelualuejohtaja Hannu Immonen 20.8.2015:

 

Turun ammatti-instituutin Lemminkäisenkadun koulutalon opetusravintola on kokonaan remontoitu ja uudistettu kesän 2015 aikana. Ulkoisen muutoksen lisäksi opetusravintolalle haetaan myös uutta, paremmin opetusravintolaa kuvaavaa nimeä. Uudesta nimestä on avattu nimikilpailu, johon voivat osallistua niin opiskelijat, henkilökunta kuin kaikki kaupunkilaiset.

 

Nimikilpailu päättyy 6.9. ja uusi nimi julkistetaan 9.10. pidettävissä opetusravintolan avajaistilaisuudessa, kun koko ravintolan remontti on valmistunut.

 

Oheismateriaali 1               Linkki nimikilpailuun

 

Nimikilpailun on valmistellut ammatti-instituutin henkilökunnasta muodostuva työryhmä, joka myös valitsee sopivan nimen. Työryhmän monipuolisuuden varmistamiseksi tulisi työryhmään valita myös luottamushenkilöedustus. Nimityöryhmä on alustavasti sopinut kokoontuvansa valitsemaan nimeä 9.9.2015 klo 9.00.

 

Ammatillisen koulutuksen palvelualuejohtaja Hannu Immonen

 

Ehdotus        Kasvatus- ja opetuslautakunnan suomenkielinen lukio- ja ammattiopetusjaosto päättää valita jaoston edustajan nimityöryhmään valitsemaan uutta nimeä Turun ammatti-instituutin opetusravintolalle.

PäätösKasvatus-ja opetuslautakunnan suomenkielinen lukio- ja ammattiopetusjaosto jäsen Pirjo Rantin ehdotuksesta yksimielisesti päätti valita jäsen Viille Hyypän jaoston edustajaksi nimityöryhmään valitsemaan uutta nimeä Turun ammatti-instituutin opetusravintolalle.

Jakelu

tpvSivistystoimiala, ammatillinen koulutus