Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kasvatus- ja opetuslautakunta, suomenkielinen lukio- ja ammattiopetusjaosto528.01.20145

4632-2013 (5112, 5119)

Turun ammatti-instituutin SORA-toimielimen menettelytapaohjeen hyväksyminen

Tiivistelmä: -

Kasoslaj § 5

Ammatillisen koulutuksen tulosaluejohtaja Hannu Immonen 22.1.2014:

 

Kasvatus- j opetuslautakunnan lukio- ja ammattiopetusjaosto kokouksessaan 23.4.2013 § 32 päätti asettaa 1.5.2013 lukien kolmen vuoden toimikaudeksi 30.4.2016 saakka lukio- ja ammattiopetusjaoston alainen SORA-toimielin.

 

Ammatillisen koulutuksen tulosalueen johtoryhmä kokouksessa 25.11.2013 käsitteli yhteistyössä aikuiskoulutuksen tulosalueen kanssa valmisteltu SORA-toimielimen menettelytapaohje. Ammatillisen koulutuksen tulosalueen johtoryhmä samassa kokouksessa päätti, että em. menettelytapaopas tuodaan lukio- ja ammattiopetusjaostoon hyväksyntää varten.

 

Liite 1                                  Turun ammatti-instituutin SORA-toimielimen menettelytapaohje

 

Lukio- ja ammattiopetusjaoston kokouksessa SORA-toimielimen puheenjohtaja Pekka Rannikko antaa selvityksen menettelytapaohjeesta.

 

Ammatillisen koulutuksen tulosaluejohtaja Hannu Immonen

 

Ehdotus        Kasvatus- ja opetuslautakunnan suomenkielinen lukio- ja ammattiopetusjaosto päättää hyväksyä Turun ammatti-instituutin SORA-toimielimen menettelytapaohje noudatettavaksi.

PäätösAsia pantiin pöydälle puheenjohtaja Mari-Elina Koivusalon ehdottamana ja varapuheenjohtaja Niina Ratilaisen kannattamana.

Samalla kasvatus- ja opetuslautakunnan suomenkielinen lukio- ja ammattiopetusjaosto päätti, että kaupungin lakimiehen tulee antaa lausunto koskien SORA-toimielimen menettelytapaohjeen oikeudellisuutta.

Jakelu

ilmSivistystoimiala, aikuiskoulutus
tpvSivistystoimiala, ammatillinen koulutus
ilmRannikko Pekka


Liitteet:

Kasoslaj § 5
Liite 1:Turun ammatti-instituutin SORA-toimielimen menettelytapaohje