Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kasvatus ja opetus, ammatillinen koulutus 
Palvelualuejohtaja4414.06.2024 

4596-2024 (02 08 00)

Hankintapäätös, video- ja äänimainokset Turun ammatti-instituutille

Johdon sihteeri Kirsi Laine:

 

Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuudessa, ammatillisen koulutuksen palvelualueella on tarve uudistaa Turun ammatti-instituutin verkkosivujen videomainoksia sekä hankkia uutta radiomainos -aineistoa. Molempia aineistoja käytetään mm. Turun ammatti-instituutin koulutusten markkinointiin. Markkinointiaineistoa ollaan suuntaamassa yhä enenevissä määrin video- ja äänimaailmaan, ja tällä hetkellä Turun ammatti-instituutin verkkosivujen aineisto on vuodelta 2019.

 

Tarvetta varten selvitettiin alan toimijoilta mahdollisuutta tarjota video- ja äänimainostuotannon palveluita. Tarjouspyynnöt toimitettiin seuraaville yrityksille: Mama Creative Oy, Brave Teddy Oy ja Filmo Oy.

 

Videotuotannon toimittajaksi valittiin Mama Creative Oy ja paketin hinnaksi muodostui 6 650 € (alv 0 %). Radiomainoksen toimittajaksi valittiin Filmo Oy ja hinnaksi muodostui 3 100 € (alv 0 %). Valintaperusteina olivat, että molemmat yrityksistä tuottivat halutunlaista sisältöä, toimijoiden aiemmat tuotannot sekä se, että työn suunnittelu oli ko. yritysten kanssa sujuvaa.

 

Kokonaiskustannuksiksi mainosuudistukselle muodostuu yhteensä 9 750 € (alv 0 %).

 

Liite 1                                  Yhteenveto

 

Palvelualuejohtaja Hannu Immonen:

 

Päätös          Päätin edellä mainituin perustein hankkia Turun ammatti-instituutin verkkosivujen videomainokset yritykseltä Mama Creative Oy hintaan 6 650 € (alv 0 %) ia radiomainoksen yritykseltä Filmo Oy hintaan 3 100 € (alv 0 %). Kustannukset maksetaan kustannuspaikalta 33044.

 

 

 

Hannu Immonen

palvelualuejohtaja

 

Lisätietoja päätöksestä antaa projektikoordinaattori Anne Aksentjev, p. 044 907 3005.

 

Oikaisuvaatimusohjeet päätöspöytäkirjan liitteenä.

Jakelu

aoBrave Teddy Oy
aoMama Creative Oy
aofilmo oy
tiedKasvatus- ja opetuslautakunta
tiedKonsernihallinto, hankinnat
tiedKonsernihallinto, talousohjaus
tpvAksentjev Anne
tiedHaukioja Suvi
tiedJalonen Timo
tiedLehtinen Päivi
mtpvPuurtinen Toni
tiedTurunen Esa