Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kasvatus- ja opetuslautakunta3505.03.20244

1746-2024 (05 10 00)

Eräiden Varissuolla sijaitsevien päiväkotien uudet nimet

Tiivistelmä:

Varissuolla on tarve nimetä päiväkoteja uudestaan johtuen olemassa olevista ja tulevista väistötilojen sijainneista. Pelttarinkadulla sijaitsevan päiväkodin nimi esitetään muutettavaksi Pelttarinkadun päiväkodiksi ja Piinokankadun päiväkodin nimi Koukkarikadun päiväkodiksi.

Kasopelk § 35

Aluepäällikkö Anu Oksanen ja palvelualuejohtaja Vesa Kulmala 16.2.2024:

 

Osoitteessa Koukkarinkatu 3 sijainnut päiväkoti on toiminut vuodesta 2019 väistötiloissa Pelttarinkadulla osoitteessa Pelttarinkatu 6. Väistöön siirryttäessä päiväkodin nimeen ei tehty muutoksia.

 

Nyt myös osoitteessa Piinokankatu 4 sijaitseva päiväkoti siirtyy väistötiloihin. Päiväkodin väistötila toteutetaan Koukkarinkatu 3:n tontille. Näin ollen nyt on perusteltua muuttaa päiväkotien nimet vastaamaan todellista sijaintia.

 

Pelttarinkatu 6:n päiväkoti olisi 1.4.2024 alkaen Pelttarinkadun päiväkoti. Päiväkoti toimii kahdessa eri rakennuksessa, jotka sijaitsevat samassa osoitteessa.

 

Kaupunginvaltuusto päätti kokouksessaan 12.2.2024 § 22 vuokratilojen hankinnasta päiväkotia varten osoitteeseen Koukkarinkatu 3. Kun Piinokankadun päiväkoti siirtyy väistötilaan Koukkarinkadulle, tulee tämän päiväkodin nimi muuttaa Koukkarinkadun päiväkodiksi. Päiväkotikokonaisuuteen kuuluu hallinnollisesti myös Seikonkadun päiväkoti osoitteessa Seikonkatu 4.

 

Kasvatus- ja opetusjohtaja Timo Jalonen:

 

Ehdotus        Kasvatus- ja opetuslautakunta päättää nimetä Pelttarinkadulla sijaitsevan päiväkodin 1.4.2024 alkaen Pelttarinkadun päiväkodiksi.

 

Lisäksi Piinokankadun päiväkodin nimi muutetaan Koukkarinkadun päiväkodiksi siinä yhteydessä, kun muutto tosiasiallisesti tapahtuu.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvKasvatus ja opetus, varhaiskasvatus
tpvKonsernihallinto, asianhallinta
tpvKonsernihallinto, operatiiviset henkilöstöasiat
tpvKonsernihallinto, talousohjaus
tpvKonsernihallinto, viestintä- ja markkinointipalvelut
tpvKulmala Vesa
tpvLeppänen Satu
tpvMäättänen Susanna
tpvOksanen Anu
tpvOrpana Olli