Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kasvatus ja opetus 
Kasvatus- ja opetusjohtaja6110.06.2022 

7245-2022 (02 08 00)

Koordinaattimittauskoneen hankinta ammatillisen koulutuksen palvelualueen tarpeisiin

Ammatillisen koulutuksen palvelupäällikkö Suvi Haukioja ja palvelualuejohtaja Hannu Immonen 9.6.2022

 

Hankinnan tausta

 

Turun kaupungin kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuuden Turun ammatti-instituutti, Peltolan koulutalon koneteknologian opetus on pyytänyt tarjouksia koordinaattimittauskoneesta. Hankinta on kertaluontoinen.

 

Hankinnassa on kysymys julkisista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista annetun lain (1397/2016, hankintalaki) kansalliset kynnysarvot alittavasta hankinnasta eli ns. pienhankinnasta.

 

Tarjouspyyntö on julkaistu 10.05.2022 Cloudia-kilpailutusjärjestelmän kautta Tarjouspalvelussa (www.tarjouspalvelu.fi).

 

Tarjouspyynnössä pyydettiin tarjousta koordinaattimittauskoneesta, joka tulee olla CNC-ohjattu ja sisältää erilaisia lisäosia työn helpottamiseksi. Tarjouspyyntö sisältää myös huolto- ja tukipalvelut suomen kielellä kymmenen (10) vuoden ajan, käyttökoulutuksen laitteelle sekä laitteen asennuksen toimipisteeseen.

 

Tarjouksen sisältö ja perusteet hankinnan tekemiselle

 

Rensi Finland Oy Aberlink oli ainut tarjouksen jättäjä ja tarjosi hinnaksi 38 500,00 € (alv. 0 %). Tarjoaja sitoutui tarjouksessa olleisiin kriteereihin ja minimivaatimuksiin. Tarjoaja latasi liitteiksi huolto-koulutus-kalibrointihinnaston sekä yleisimpien varaosien hinnaston kuten tarjouksessa oli pyydetty. Myös soveltuvuusvaatimukset täyttyivät ja tarjouksen ehdot täten täyttyvät.

 

Kasvatus- ja opetusjohtaja Timo Jalonen:

 

Päätös          Päätän edellä esitetyin perustein, että koordinaatiomittauskoneen kertahankinnan toimittajaksi valitaan Rensi Finland Oy Aberlink tarjotulla hinnalla 38 500,00 € (alv. 0 %) sekä muuten tarjouspyynnön ja tarjouksen mukaisin ehdoin. Hankinnan kustannukset kohdistetaan Turun ammatti-instituutin Peltolan koulutaloon, investointinumeroon M-1002-300032-0100.

 

Hankintayksikkö ei sitoudu tiettyyn hankintamäärään tai -arvoon.

 

Hankintayksikköä sitova sopimus tai tilaus ei synny tämän hankintapäätöksen tiedoksiannolla, vaan vasta erikseen tehtävän kirjallisen sopimuksen allekirjoittamisella tai tilauksella. Päätös voi muuttua tehdyn valituksen, oikaisuvaatimuksen, hankintaoikaisun tai ylemmän viranomaisen otto-oikeuden perusteella.

 

Hankintasopimus tai tilaus voidaan tehdä aikaisintaan 14 päivän kuluttua siitä, kun asianosainen on saanut tai hänen voidaan katsoa saaneen päätöksen ja oikaisuohjeen tiedoksi.

 

 

 

 

Timo Jalonen

kasvatus- ja opetusjohtaja

 

Lisätiedot: palvelupäällikkö Suvi Haukioja, puh. 040 159 4766.

 

Oikaisuohje liitteenä.

Jakelu

aoRensi Finland Oy
tiedKasvatus- ja opetuslautakunta
tiedKonsernihallinto, hankinnat
tiedKonsernihallinto, talousohjaus
tpvHaukioja Suvi
tiedImmonen Hannu
tiedLindqvist Mikaela
tpvSalmi Janne
tpvTakalo Anne