Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kasvatus- ja opetuslautakunta5806.04.20221

394-2022 (02 08 00)

Varhaiskasvatuksen laitoshuollon mitoitustyön hankinta

Tiivistelmä:

Varhaiskasvatuksen laitoshuollon mitoituksen hankinta tullaan kilpailuttamaan avoimella menettelyllä ajalle 15.6.2022-31.10.2023. Palveluita ostetaan varsinaisella sopimuskaudella arviolta noin 214 000 eurolla.

Kasopelk § 58

Varhaiskasvatuksen palvelualuejohtaja Vesa Kulmala, tilapalveluiden palvelupäällikkö Eija Huttunen sekä konsernihallinnon hankintapalveluiden hankinta-asiantuntija Liisa Heinonen 28.3.2022:

 

Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuus on valmistellut varhaiskasvatuksen laitoshuollon mitoituksen kilpailuttamismenettelyä yhteistyössä konsernihallinnon hankintapalveluiden kanssa. Mitoitustyön perusteella määritellään työmäärämitoituksen yksityiskohtat, eli minkälainen siivous, millä taajuudella ja millä välineillä kussakin tilassa on tarpeen. Valmiissa mitoitustyössä on laskettu tarkat aika-arviot jokaisen työn ja työvaihteen suorittamiselle.

 

Palveluja hankitaan sekä suomen- että ruotsinkielisille asiakkaille. Palvelussa on noudatettava, mitä kielilaissa (423/2003) ja muussa kielilainsäädännössä säädetään.

 

Sopimuskausi alkaa 15.6.2022 (tavoite), ja sopimus on määräaikaisena voimassa 31.10.2023 asti.

 

Hankinnan kohteena on varhaiskasvatuksen laitoshuollon mitoitustyö.

 

Hankinnan arvioitu arvonlisäveroton arvo sopimuskaudella on n. 214 000 €.

 

Hankinnassa on kysymys hankintalain kansallisen kynnysarvon ylittävästä hankinnasta.

 

Hankintailmoitus julkaistaan HILMA-ilmoituskanavassa osoitteessa www.hankintailmoitukset.fi. Tarjouspyyntö liitteineen julkaistaan Tarjouspalvelu.fi -tarjousportaalissa.

 

Tarjouskilpailu ratkaistaan annettujen tarjousten perusteella. Tarjouksista valitaan yksi halvimman hinnan antanut palveluntuottaja, mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä tarjoajia ja hyväksyttäviä tarjouksia ei ole vähempää.

 

Palvelun vähimmäisvaatimukset ja laatu varmistetaan tarjouspyynnön liitteenä olevalla palvelukuvauksella.

 

Sopimuksella ei taata hankittavan palvelun tai asiakkaiden määrää.

 

Esitämme, että kasvatus- ja opetuslautakunta päättää hyväksyä tarjouspyyntöasiakirjat ja oikeuttaa kasvatus- ja opetusjohtajan tekemään vähäisiä teknisluonteisia tarkistuksia tarjouspyyntöasiakirjoihin. Lisäksi esitämme, että kasvatus- ja opetuslautakunta valtuuttaa kasvatus- ja opetusjohtajan allekirjoittamaan hankintapäätöksen sekä hankintasopimuksen.

 

Liite 1                                  Tarjouspyyntöasiakirjat

 

Kasvatus- ja opetusjohtaja Timo Jalonen:

 

Ehdotus        Kasvatus- ja opetuslautakunta päättää hyväksyä liitteenä 1 olevat tarjouspyyntöasiakirjat ja oikeuttaa kasvatus- ja opetusjohtajan tekemään vähäisiä teknisluonteisia tarkistuksia tarjouspyyntöasiakirjoihin.

 

Lisäksi kasvatus- ja opetuslautakunta päättää valtuuttaa kasvatus- ja opetusjohtajan allekirjoittamaan hankintapäätöksen sekä hankintasopimuksen.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvKonsernihallinto, hankintapalvelut
tpvKonsernihallinto, tilapalvelut
tiedHeinonen Liisa
tiedHuttunen Eija
tpvJalonen Timo
tpvKulmala Vesa
tiedTakalo Anne


Liitteet:

Kasopelk § 58
Liite 1:Tarjouspyyntöasiakirjat