Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kasvatus ja opetus 
Kasvatus- ja opetusjohtaja1123.02.2022 

1797-2022 (01 01 01)

Ammatillisen koulutuksen palvelualueen opintopalvelupäällikön viran (vak.nro 401575) täyttäminen 1.4.2022 lukien

Ammatillisen koulutuksen palvelualuejohtaja Hannu Immonen 23.2.2022:

 

Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuuden ammatillisen koulutuksen palvelualueella oli julkisesti haettavana 1.2.2022 lukien tai sopimuksen mukaan opintopalvelupäällikön (vak.nro 401575) virkasuhde (TKUKOV-40-50-22) 12.1. - 31.1.2022 välisenä aikana.

 

Opintopalvelupäällikön tehtäviin kuuluu lähijohtajana toimiminen Turun ammatti-instituutin opintotoimistojen henkilöstölle sekä opetuksessa tukena toimiville ammatillisille ohjaajille. Opintopalvelupäällikkö koordinoi osaltaan oppilaitoksen hankintoja, erityisesti opintojen maksuttomuuteen liittyviä. Tehtävät ja toimintojen kehittäminen edellyttävät tiivistä yhteistyötä oppilaitoksen johdon- ja koulutusyksiköiden kanssa.

 

Viran kelpoisuusvaatimuksena oli soveltuva korkeakoulututkinto sekä riittävä tehtävään soveltuva työkokemus.

 

Hakijoita tehtävään oli yhteensä 32. Haastatteluun kutsuttiin kuusi hakijaa ja haastattelut pidettiin 10.2.2022 ja 11.2.2022. Haastattelijoina olivat palvelualuejohtaja Hannu Immonen, rehtori Päivi Lehtinen, koulutuspäällikkö Pekka Frantsi ja palvelupäällikkö Suvi Haukioja.

 

Esitän, että hakemuksista ja haastatteluista tehdyn kokonaisarvion perusteella opintopalvelupäällikön virkasuhteeseen valitaan KM Riikka Koivunen. Koivusen osaaminen niin toiminta-alueen substanssista kuin kyky hahmottaa työn mahdollisuuksia ja haasteita vakuutti kyvystä onnistua tehtävässä. Lisäksi osaaminen perusopetuksen ja 2. asteen nivelvaiheen kehittämisessä ja asioissa, jotka erityisesti liittyvät oppivelvollisuuden uudistukseen nähtiin merkittävänä etuna opintopalvelupäällikön tehtävässä kuin myös kokemus ja osaaminen julkisen sektorin toiminnasta.

 

Kasvatus- ja opetusjohtaja Timo Jalonen:

 

Päätös          Päätän, että hakemuksista ja haastatteluista tehdyn kokonaisarvioinnin perusteella opintopalvelupäällikön virkasuhteeseen (vak.nro 401575) valitaan KM Riikka Koivunen 1.4.2022 lukien. Koska valittu henkilö on entuudestaan vakituisessa työsuhteessa Turun kaupunkiin ei henkilöltä vaadita selvitystä terveydentilasta. Valitun tulee esittää itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote. Lisäksi koeaika on kolme (3) kuukautta.

 

 

 

Timo Jalonen

kasvatus- ja opetusjohtaja

 

Lisätietoja päätöksestä antaa tarvittaessa kasvatus- ja opetusjohtaja Timo Jalonen, puh. 050 432 3646.

 

Oikaisuvaatimusohjeet päätöspöytäkirjan liitteenä.

Jakelu

aoMuut hakijat
aoKoivunen Riikka
tiedKasvatus- ja opetuslautakunta
tiedKonsernihallinto, henkilöstöpalvelut
tpvAuvinen Taina
tiedFrantsi Pekka
tiedHaukioja Suvi
tiedImmonen Hannu
tiedJimenez Eevi
tpvLaine Kirsi
tiedLehtinen Päivi
tiedMerta Pentti
tiedMäki Elina
tpvNurmi Tanja
tiedSvahn Sirpa