Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kasvatus- ja opetuslautakunta2915.02.202211

1777-2022 (02.00, 02 06 00, 00 01 01)

Hankintavaltuudet sekä laskujen ja maksutositteiden hyväksymisoikeudet kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuudessa 15.2.2022 alkaen

Tiivistelmä: -

Kasopelk § 29

Kasvatus- ja opetusjohtaja Timo Jalonen 7.2.2022:

 

Hallintosäännön 69 §:n 1 momentin mukaan kaupunginhallitus ja lautakunta päättävät hankinnoista talousarvion puitteissa ja päättävät alaistensa viranhaltijoiden hankintavaltuudet.

 

Kasvatus- ja opetuslautakunnalle ehdotetaan, että kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuudessa hankintavaltuudet sekä laskujen ja maksutositteiden hyväksymisoikeudet määrätään alla mainittuihin euromääriin asti 15.2.2022 alkaen seuraavasti:

 

Laskujen ja maksutositteiden hyväksyjä

Hankintavaltuus

kasvatus- ja opetusjohtaja

200 000 €

palvelualuejohtaja

60 000 €

oppisopimuskoulutuksen johtava koulutustarkastaja

60 000 €

varhaiskasvatuksen aluepäällikkö ja palvelupäällikkö

20 000 €

peruskoulun, lukion, ammatillisen koulutuksen ja työväenopiston rehtori, TAI koulutuspäällikkö sekä päiväkodinjohtaja tai perhepäivähoidon ohjaaja

20 000 €

 

 

ammatillisen koulutuksen palvelupäällikkö

20 000 €

TOP-keskuksen toiminnanjohtaja

20 000 €

kansainvälisten asioiden päällikkö

10 000 €

erityispalvelupäällikkö

5 000 €

 

Edellä mainituista hankintavaltuuksista riippumatta laskut ja maksutositteet hyväksytään seuraavasti:

 

-

Varhaiskasvatuksen palvelualuejohtaja hyväksyy kuntalisän laskut ja lakisääteiset lastenhoidon tukien laskut Kelalle sekä yksityisten varhaiskasvatuspalvelujen tuottajien palveluseteli- ja esiopetushankintamenot.

 

 

 

 

-

 

Palvelupäällikkö (perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminta) hyväksyy palveluntuottajille maksettavat avustukset ja asiakasmaksujen hyvitykset.

 

 

-

Perusopetuksen palvelualuejohtaja hyväksyy kansainvälisen koulun ja kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuuden välisiin sopimuksiin perustuvat laskut sekä lakiin ja Turun kaupungin koulukuljetuskriteereihin liittyvät koulukuljetuslaskut.

 

 

 

 

 

-

Lukiokoulutuksen palvelualuejohtaja hyväksyy kansainvälisen lukion ja kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuuden välisiin sopimuksiin perustuvat laskut.

 

 

 

 

-

Rehtorit ja koulutuspäälliköt hyväksyvät oppilaitosten oppikirjojen ja muiden oppikirjoja vastaavien tuotteiden perustilausten laskut koulun määrärahojen puitteissa.

 

 

 

 

-

Koulutuspäälliköillä ja ammatillisen koulutuksen palvelupäälliköllä on oikeus hyväksyä kilpailutetuilta hankintapaikoilta limiittiostotilauksia 25 000 euron arvosta elintarvike- ja muissa hankinnoissa sisältäen polttoaineet.

 

 

 

 

-

Kasvatus- ja opetusjohtaja hyväksyy kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuuden ruokapalvelu- ja energialaskuihin liittyvän koontilaskun.

 

 

Hyväksymisoikeudet ja hankintavaltuudet koskevat toimimista vastuualueelleen kuuluvan talousarvion määrärahojen puitteissa. Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuuden yleinen laskujen ja maksujen hyväksymisoikeus määrätään kasvatus- ja opetusjohtajalle hankintavaltuuksien mukaisesti.

 

Ehdotus        Kasvatus- ja opetuslautakunta päättää, että kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuuden hankintavaltuudet sekä laskujen ja maksutositteiden hyväksymisoikeudet määrätään 15.2.2022 alkaen edellä esitetyn mukaisesti.

 

Pöytäkirja tämän asian osalta tarkastetaan heti.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

noudKasvatus ja opetus, ammatillinen koulutus
noudKasvatus ja opetus, lukiokoulutus ja yleissivistävä aikuiskoulutus,
noudKasvatus ja opetus, perusopetus
noudKasvatus ja opetus, varhaiskasvatus
noudKasvatus ja opetus, yhteiset palvelut
tiedKonsernihallinto, hankintapalvelut
tiedKonsernihallinto, talouspalvelut
noudSvenskspråkig fostran och undervisning