Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kasvatus ja opetus 
Kasvatus- ja opetusjohtaja702.02.2022 

1429-2022 (00 01 01, 02 08 00)

Kasvatus- ja opetusjohtajan toimivaltaan kuuluvien eräiden oikeuksien delegointi ammatillisen koulutuksen palvelualueen viranhaltijoille

Projektikoordinaattori Miia Lehtonen 1.2.2022:

 

Turun ammatti-instituutti ja Turun ammattikorkeakoulu ovat neuvotelleet koulutusyhteistyötä koskevan puitesopimuksen allekirjoittamisesta (nykyinen sopimus allekirjoitettu 2019, 12708-2019). Puitesopimuksessa sovitaan Turun ammattikorkeakoulun erikseen järjestämistä opintojaksoista Turun ammatti-instituutin opiskelijoille. Opintotarjonnasta ja sen tarkemmasta sisällöstä osapuolet sopivat kirjallisesti keskenään erillisissä tarjontasopimuksissa, jotka liitetään puitesopimuksen liitteiksi vuosittain.

 

Ammatillisen koulutuksen palvelualueen toiminnan kannalta on tarkoituksen mukaista solmia koulutusyhteistyön puitesopimus Turun ammattikorkeakoulun kanssa ajalle 1.1.2022 - 31.7.2025. Puitesopimukseen laaditaan lukuvuosittain opetusyhteistyön koulutusalakohtaiset tarjontasopimukset koulutusyksiköiden ja ammattikorkeakoulun välillä.

 

Ammatillisen koulutuksen palvelualue esittää, että kasvatus- ja opetusjohtaja delegoisi seuraavat oikeudet ammatillisen koulutuksen palvelualuejohtajalle 2.2.2022 lukien toistaiseksi:

-Turun ammatti-instituutin ja Turun ammattikorkeakoulun koulutusyhteistyön puitesopimuksen allekirjoittaminen,

-valtuudet solmia uuden Turun ammatti-instituutin ja Turun ammattikorkeakoulun koulutusyhteistyön puitesopimuksen kunkin sopimuskauden päätyttyä.

 

Lisäksi esitetään, että kasvatus- ja opetusjohtaja delegoisi seuraavat oikeudet ammatillisen koulutuksen koulutuspäälliköille 2.2.2022 lukien toistaiseksi:

-Turun ammatti-instituutin ja Turun ammattikorkeakoulun koulutusalakohtaisten opetusyhteistyön tarjontasopimusten allekirjoittaminen. Tarjontasopimukset allekirjoitetaan alakohtaisesti vuosittain.

 

Kasvatus- ja opetusjohtaja Timo Jalonen:

 

Päätös          Päätin valtuuttaa ammatillisen koulutuksen palvelualuejohtajan hyväksymään ja allekirjoittamaan Turun ammatti-instituutin ja Turun ammattikorkeakoulun koulutusyhteistyön puitesopimuksen.

 

Lisäksi päätin valtuuttaa ammatillisen koulutuksen koulutuspäälliköt kukin oman koulutusalansa osalta hyväksymään ja allekirjoittamaan Turun ammatti-instituutin ja Turun ammattikorkeakoulun koulutusalakohtaiset opetusyhteistyön tarjontasopimukset.

 

Päätös on voimassa 2.2.2022 lukien toistaiseksi.

 

 

 

 

Timo Jalonen

kasvatus- ja opetusjohtaja

 

Oikaisuvaatimusohjeet päätöspöytäkirjan liitteenä.

Jakelu

tiedKasvatus- ja opetuslautakunta
tpvDahlström Kalervo
tpvEklund Irina
tpvFrantsi Pekka
tpvHauninen Mikko
tpvImmonen Hannu
tiedJokela Merja
tpvKoskinen Henry
tiedLehtonen Miia
tpvMäkinen Vesa-Pekka
tpvOjanen Kalle
tpvTarr Tiina
tpvTuuri Marleena
tpvÖstman Timo