Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kasvatus ja opetus 
Kasvatus- ja opetusjohtaja6903.09.2021 

10202-2021 (02 07 01)

Luostarivuoren lukion ja peruskoulun käytöstä poistettujen opetustaulujen myynti

Konsernihallinto, hankintasuunnittelija Päivi Aaltonen 31.8.2021:

 

Luostarivuoren koululla tehdään tilojen muutostöitä, joiden johdosta koulun varastotila muutetaan luokkatilaksi. Rehtori Henri Littunen ehdottaa, että Luostarivuoren koulu ja Luostarivuoren Lyseon lukio olisi myymässä noin 1000 kpl opetustauluja, jotka lienevät noin vuosilta 1880 - 1970.

 

Tavarat kiertoon -kierrätysjärjestelmä on tarkoitettu kiertokanavaksi kaupungin omistuksessa olevalle irtaimistolle. Kaupunginjohtajan päätöksen 4.11.2019 § 179 mukaisesti, tavarat kiertoon -yksikölle siirrettyjen irtaimistoesineiden mahdolliset myyntitulot tuloutetaan työkeskukselle. Työkeskus voi myös erikseen sopia irtaimiston myynnistä toimialan tai yksikön lukuun. Opetustaulut ovat kuitenkin sellaista irtaimistoa, jota ei kaupungin muut toimipisteet pysty hyödyntämään. Näin ollen ao. tuotteiden myynti on perusteltu palvelualueelta eikä irtaimistoa siirretä tavarat kiertoon -yksikköön.

 

Kasvatus- ja opetusjohtaja Timo Jalonen:

 

Päätös          Päätän valtuuttaa rehtori Henri Littusen myymään noin 1000 kpl opetustauluja. Myynnin tuotot kohdistetaan perusopetuksen tilille, mutta käytetään lukiota ja peruskoulua hyödyttävään hankintaan.

 

 

 

 

Timo Jalonen

Kasvatus- ja opetusjohtaja

 

Lisätietoja päätöksestä antaa tarvittaessa hankintasuunnittelija Päivi Aaltonen, puh. 040 724 3725.

 

Oikaisuvaatimusohjeet päätöspöytäkirjan liitteenä.

Jakelu

tiedKasvatus- ja opetuslautakunta
tiedKonsernihallinto, talouspalvelut
tiedAaltonen Päivi
tpvLevola-Lyytinen Johanna
tpvLittunen Henri
tiedPaavola Jussi
tiedTuominen Tommi