Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Sivistystoimialan yhteinen hallinto, talouspalvelut 
Talouspäällikkö911.06.2020 

6833-2020 (02 08 00)

Varhaiskasvatuksen henkilöstövuokraus 31.8.2020 päättyvälle sopimuskaudelle

Palvelualuejohtaja Vesa Kulmala:

Henkilöstövuokrauksen selvitystyö on käynnissä sivistystoimialalla. Selvitystyön alustava aikataulu on kesä 2020. Ammatillisella koulutuksella on sopimus henkilöstövuokrausyhtiö Baronan kanssa.

Varhaiskasvatuksen kohteissa on kesällä tarvetta laitoshuoltajien lisäämiseen, koska päiväkodit ovat laajemmin avoimina.

Varhaiskasvatuksen tarve kesällä 2020 on vähäinen. Arvioitu kustannusarvio on alle 60 000 euroa, joka on hankintalain mukainen kynnysarvo kilpailuttamiselle.  

Laki julkisista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista §:n 40 mukaisesti hankintayksikkö voi valita suorahankinnan, jos sopimuksen tekeminen on ehdottoman välttämätöntä, eikä säädettyjä määräaikoja voida noudattaa hankintayksiköstä riippumattomasta, ennalta arvaamattomasta syystä aiheutuneen äärimmäisen kiireen vuoksi.

Ehdotan, että henkilöstövuokraus varhaiskasvatuksen tarpeisiin 31.8.2020 päättyvälle sopimuskaudelle hankitaan Baronalta. Palvelun hinnoittelu määrittyy ammatti-instituutin sopimuksen mukaisesti.

                                           

PäätösPäätin, että henkilöstövuokraus varhaiskasvatuksen tarpeisiin 31.8.2020 päättyvälle sopimuskaudelle hankitaan Baronalta. Palvelun hinnoittelu määrittyy ammatti-instituutin sopimuksen mukaisesti.

 

 

Anne Takalo

talouspäällikkö

 

Oikaisuvaatimusohjeet päätöspöytäkirjan liitteenä.

Jakelu

aoBarona Lounais-Suomi Oy
tiedAaltonen Päivi
tiedKulmala Vesa