Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Sivistystoimiala 
Toimialajohtaja3916.06.2020 

5749-2020 (01 01 01)

Koulutuspäällikön viran (vak.nro 401402) täyttäminen 1.8.2020 lukien, ammatillinen koulutus

Palvelualuejohtaja Hannu Immonen 16.6.2020:

 

Sivistystoimialan ammatillisen koulutuksen palvelualueella oli julkisesti haettavana koulutuspäällikön toistaiseksi voimassa oleva virka (vak.nro 401402). Hakuilmoitus oli Kuntarekry.fi:n, Mol.fi:n ja Turun kaupungin www-sivuilla kuulutusilmoituksena ajalla 18.5. - 1.6.2020.

 

Kelpoisuusvaatimuksena on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista (986/98 myöhempine muutoksineen) annetun asetuksen mukainen ammatillisen koulutuksen opettajan kelpoisuus.

 

Hakuilmoituksessa todettiin, että lisäksi edellytetään hyvää perehtyneisyyttä ammatilliseen koulutukseen. Hakijoiksi toivotaan hyvät työelämäyhteydet omaavia ja tiimityön johtamista luontaisena työmenetelmänä pitäviä henkilöitä. Koulutuksemme ovat laajenemassa ja tarvitsemme myös kehittämisorientoitunutta koulutuspäällikköä. Eduksi luetaan hyvä englannin kielen taito.

 

Määräaikaan mennessä saapui 40 hakemusta. Haastatteluun kutsuttiin 7 hakijaa, joista yksi perui tulonsa. Haastattelijoina toimivat palvelualuejohtaja Hannu Immonen ja koulutuspäällikkö Pekka Frantsi.

 

Hakemusasiakirjojen, työkokemuksen ja haastatteluiden pohjalta tehdyn kokonaisarvion perusteella katson FM Timo Östmanin soveltuvan parhaiten Turun ammatti-instituutin ICT-, tieto- ja viestintätekniikan- ja medialan yksikön koulutuspäällikön tehtävään.

 

Esitän, että FM Timo Östman valitaan koulutuspäällikön (vak.nro 401402) virkaan 1.8.2020 lukien.

 

Toimialajohtaja Timo Jalonen:

 

Päätös          Päätän, että koulutuspäällikön virkaan (vak.nro 401402) valitaan 1.8.2020 lukien toistaiseksi edellä mainituin perusteluin FM Timo Östman

 

Virkasuhteeseen ottamista koskeva päätös on ehdollinen. Valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä esitettävä itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa tämän päätöksen tiedoksisaannista uhalla, että tämä päätös muuten raukeaa.

 

 

 

 

Timo Jalonen

Toimialajohtaja

 

Lisätietoja päätöksestä tarvittaessa antaa palvelualuejohtaja Hannu Immonen, puh. 050 594 8260.

 

Oikaisuvaatimusohjeet päätöspöytäkirjan liitteenä.

Jakelu

aoMuut hakijat
aoÖstman Timo-Ville
tiedKasvatus- ja opetuslautakunta
tiedKonsernihallinto, strateginen HR
tiedSivistystoimiala, ammatillinen koulutus
mtpvSivistystoimialan yhteinen hallinto, yleishallinto- ja henkilöstöpalvelut
tpvFrantsi Pekka
tiedHänninen Sirpa
tpvImmonen Hannu
tiedJimenez Eevi
tpvLaine Kirsi
tpvLandström Nina
tiedMerta Pentti