Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kasvatus- ja opetuslautakunta722.01.20207

605-2020 (10 03 02)

Aamu- ja iltapäivätoiminnan käytössä olevasta Vartiovuorenkatu 4:n tiloista luopuminen

Tiivistelmä:

Sirkkalan koulun remontin yhteydessä aamu- ja iltapäivätoiminta on tarkoitus siirtää koulun tiloihin. Koulu siirtyy väistötiloihin Ruiskadulle, jonne toiminta voidaan myös siirtää. Lautakunnalle esitetään Vartiovuorenkatu 4:n tiloista luopumista.

Kasopelk § 7

Palvelualuejohtaja Vesa Kulmala ja toiminnanjohtaja Sheila Portnoj 15.1.2020:

 

Sirkkalan koulun iltapäivätoiminta on toiminut useiden vuosien ajan Vartiovuorenkatu 4:n kiinteistössä. Palveluntuottajana on Folkhälsan Välfärd Ab. Sirkkalan koulu on menossa remonttiin, ja koulutoimintaa ollaan siirtämässä väistötiloihin Ruiskadun kiinteistöön. Suunnitelman mukaan iltapäivätoiminta ja tarvittaessa mahdollinen aamupäivätoiminta voidaan järjestää väistötiloissa. Sirkkalan koulun tiloissa huomioidaan aamu- ja iltapäivätoiminnan tarpeet. Palveluntuottaja on tietoinen suunnitelmasta.

 

Vartiovuorenkatu 4:n tiloista voidaan näin ollen luopua siirryttäessä väistötiloihin. Tarkempi ajankohta selviää kevään 2020 aikana. Palveluntuottaja on tietoinen suunnitelmasta.

 

Toimialajohtaja Timo Jalonen:

 

Ehdotus        Kasvatus- ja opetuslautakunta päättää luopua Vartiovuorenkatu 4:n tiloista ja valtuuttaa varhaiskasvatuksen palvelualuejohtajan irtisanomaan sopimuksen tarkemman ajankohdan selvittyä.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedTilapalvelukeskus
tpvKulmala Vesa