Lähettäjä: Hakala Leena
Lähetetty: 4. syyskuuta 2019 10:49
Aihe: Naarmutettu autoni

Hei!                    

Ajoin autoni 21.8.2019 töihin tullessani henkilökunnalle osoitetulle parkkipaikalle Kaerlantien päiväkodissa. Iltapäiväulkoilun aikana 4-vuotias lapsi heitti parkkipaikalle kiven osuen autoni katolle. Kattoon tuli pieni kolhu ja useita naarmuja, jotka rikkoivat maalipinnan. Henkilökuntaa oli pihalla tarpeeksi, mutta oli  kyse iltapäiväulkoilusta, jolloin lapsia haetaan kotiin ja vanhemmat/päikky vie henkilökunnan aikaa.

Päiväkodin pihalla on piharemontista asti ollut runsaasti haitallisia kivenmurikoita, jotka ovat aiheuttaneet muutakin harmia. Näiden poistamiseksi on tehty työpyyntö 13.8.2019 Kaerlan phy:n tilamanagerille Ilkka Velloselle ja Granlund Manageriin. Tähän ei ole edelleenkään reagoitu. Eli päiväkodin henkilökunta on tiedostanut kivien vaarallisuuden, mutta asialle ei ole tehty mitään.                    

Kysynkin nyt, että voiko tosiaan olla niin, että kaupunki ei korvaa mitenkään vahinkoa, johon itse olen täysin syytön. Vakuutusyhtiömme mukaan korvaaja pitäisi löytyä kaupungilta ja olen kuullut, että on ollut vastaavia tapauksia, joissa näin on tehtykin. Lapsen perheeltä ei kuulemma lähdetä hakemaan mitään. Anne Takalo on antanut ohjeen kääntyä sinun puoleesi.

Terveisin Leena Hakala

                 Kaerlantien phy