Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Sivistystoimiala 
Toimialajohtaja/sarja 101813.06.2018 

7233-2018 (02 08 00)

Pataryhmän hankinta Turun ammatti-instituutin VIP-opetuskeittiöön

Ammatillisen koulutuksen palvelualuejohtaja Hannu Immonen ja palvelupäällikkö Piia Elo 11.6.2018:

 

Turun ammatti-instituutin hotelli-, ravintola- ja cateringalan opintojen osana DataCityn koulutalossa sijaitsee kaksi opetuksen käytössä ollutta ravintolaa, opiskelijaruokala VIP ja lounasravintola Snack. Toiminnallisesti nämä kaksi ravintolaa tullaan tehtävän remontin myötä uudistamaan ja yhdistämään kesällä 2018.

 

Remontin jälkeen keittiössä pyritään mahdollisuuksien mukaan käyttämään tämän hetkistä kalustoa, mutta osa laitteista on niin vanhaa, että sen uusiminen on tässä kohtaa ehdotonta. Vuoden 2018 investoinneissa on varauduttu laitteiston uusintaan.

 

Kaupungin kilpailuttama pataryhmien toimittaja on Dieta Oy ja sieltä saadun tarjouksen mukaan uuden pataryhmän kustannus on 31 174,75 € (alv 0 %).

 

Päätös          Päätän, että ammatillisen koulutuksen palvelualueelle hankitaan uusi pataryhmä hintaan 31 174,75 € (alv 0 %) ja kustannus kohdennetaan investointirahoihin.

 

Hankintayksikköä sitova tilaus ei synny tällä hankintapäätöksellä, vaan vasta erikseen tehtävän kirjallisella tilauksella. Tilaus voidaan tehdä aikaisintaan 14 päivän kuluttua siitä, kun asianosainen on saanut tai hänen katsotaan saaneen päätöksen, valitusosoituksen ja muut oheisasiakirjat tiedoksi. Päätös voi muuttua tehdyn valituksen, hankintaoikaisun tai ylemmän viranomaisen otto-oikeuden perusteella.

 

 

 

 

Timo Jalonen

Toimialajohtaja

 

Lisätietoja päätöksestä antaa tarvittaessa palvelupäällikkö Piia Elo, puh. 040 187 3363.

 

Oikaisuvaatimusohjeet päätöspöytäkirjan liitteenä.

Jakelu

aoDieta Oy
tiedKasvatus- ja opetuslautakunta
tiedKonsernihallinto, strateginen hankinta
tiedSivistystoimiala, ammatillinen koulutus
tpvElo Piia
tiedImmonen Hannu
tiedTurunen Esa
tpvWillman-Lynderup Taina