Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Sivistystoimiala, varhaiskasvatus, kunnalliset suomenkieliset palvelut 
Palvelualuejohtaja2808.12.2017 

13210-2017 (063, 429)

Kuljetuspolkupyörien vuokraaminen Muksubussi Oy:ltä

Palvelualuejohtaja Maija-Liisa Rantanen:

 

Muksubussi on innovatiivinen, ympäristöystävällinen ja turvallinen 4-8-lapsen kuljettamiseen tarkoitettu sähköavusteinen polkupyörä, joka on tarkoitettu ympärivuotiseen käyttöön. Muksubussit mahdollistavat oppimisympäristöjen laajentamisen kätevästi pienryhmissä retkeillen. Suurista kaupungeista Oulu ja Espoo ovat jo ottaneet muksubussit käyttöön omassa varhaiskasvatuksessaan. Turun varhaiskasvatus haluaa olla mukana ko. kehityksen kärjessä ja lähteä kokeilemaan Muksubussin hyödyntämistä omassa päiväkoti- ja perhepäivähoitotoiminnassaan.

 

Muksubussi Oy tarjoaa vuokralle Turun kaupungin varhaiskasvatuksen käyttöön Muksubussi- ja Minimuksubussi –pyöriä. Ajoneuvo on kuljetukseen tarkoitettu sähköavustettu polkupyörä, johon kuljettajan lisäksi mahtuu ajoneuvon mallista riippuen 4-8 lasta.

 

Polkupyörän lisävarusteisiin ja kuukausivuokraan kuuluu turvavyöt tai turvakaaret, soittokello ja muut tilaajan ja tuottajan erikseen sopimat varusteet.

Kuukausivuokraan sisältyy lisäksi mm. kaksi vuosittaista huoltoa, normaalista kulumisesta aiheutuneet tekniset korjaukset, kesä- ja talvirenkaat sekä renkaiden kausivaihdot, kuljetukset vuokrasopimuksen alkaessa ja päättyessä tilaajalle sekä tarvittavat kuljetukset huoltoon.

 

Liite                                   Kuljetuspolkupyörän vuokrasopimusehdot

 

Päätös          Päätän, että Turun kaupunki vuokraa Muksubussi Oy:ltä 2 kpl Muksubussi –pyörää ja 1 kpl Minimuksubussi –pyörää vuokrasopimuksen ja niiden ehtojen mukaisesti varhaiskasvatuksen käyttöön ajalle 9.1.2018-8.1.2020 yhteensä hintaan 1.070 €/kk (alv 0%).

 

 

 

Maija-Liisa Rantanen

Palvelualuejohtaja

Jakelu

aoMuksubussi Oy
tiedKasvatus- ja opetuslautakunta
tiedKariluoma Virpi
tiedYrttiaho Kirsti


Liitteet:

Sivksupa § 28
Liite 1:Kuljetuspolkupyörän vuokrasopimusehdot