Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Sivistystoimialan hallinto, talous- ja tilapalvelut 
Talouspäällikkö/sarja 101103.10.2017 

10653-2017 (061)

Hydraulisen työkalusarjan hankinta raskaskalustoasentajien koulutukseen

Koulutuspäällikkö Teuvo Aho 29.9.2017:

Turun ammatti-instituutin raskaskalustoasentajien koulutus aloitettiin 14.8.2017 Kuormakadun toimipisteessä. Koulutukseen tarvitaan raskaan kaluston pyöräntuentalaitteiden, ohjauksen ja jousituksen kunnostukseen hydraulinen työkalusarja.

Tarjouksia raskaskaluston pyöräntuentalaitteiden, ohjauksen ja jousituksen kunnostukseen tarkoitetuista hydraulisista laitteista saatiin Toolx Oy:ltä ja Metaplan Oy:ltä.

Esitän, että raskaskalustoasentajien koulutuksen käyttöön hankitaan raskaskaluston pyöräntuentalaitteiden, ohjauksen ja jousituksen korjaukseen tarkoitettu hydraulinen työkalusarja ja vaunu edullisimman tarjouksen tehneeltä Toolx Oy:ltä hintaan 5352,82 € (alv 0 %). Hankinta tehdään sille varatusta investointimäärärahasta.

PäätösPäätän, että raskaskalustoasentajien koulutuksen käyttöön hankitaan raskaskaluston pyöräntuentalaitteiden, ohjauksen ja jousituksen korjaukseen tarkoitettu hydraulinen työkalusarja ja vaunu edullisimman tarjouksen tehneeltä Toolx Oy:ltä hintaan 5352,82 € (alv 0 %). Hankinta tehdään sille varatusta investointimäärärahasta.

 

 

Anne Takalo

Talouspäällikkö

Jakelu

aoMetaplan Oy
aoToolx oy
tiedKasvatus- ja opetuslautakunta
tiedAho Teuvo
tiedKolehmainen Riitta
tpvWillman-Lynderup Taina