Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kasvatus- ja opetuslautakunta4715.03.20171

2900-2017 (061)

Kuorma-auton hankinta Turun ammatti-instituutin logistiikka- ja maanrakennusalan koulutukseen

Tiivistelmä: -

Kasopelk § 47

Ammatillisen koulutuksen palvelualuejohtaja Hannu Immonen 8.3.2017:

 

Kasvatus- ja opetuslautakunta on kokouksessaan 14.9.2016 § 126 hyväksynyt talousarvioehdotuksen vuodelle 2017 ja samalla hyväksynyt Turun ammatti-instituutin leasinghankintojen hankintasuunnitelman vuodelle 2017.

 

Hankintasuunnitelmassa on esitetty hankittavaksi käytetty neliakselinen kuorma-auto koukkulavalaittein ja opetuspolkimilla varustettuna (hinta yhteensä 100.000 €) opetuskäyttöön logistiikan koulutusalalle. Autoa tarvitaan myös maanrakennusalan koulutuksen opetuskaluston kuljettamiseen sekä C-korttikoulutukseen.

 

Nuorisoaste on lisännyt logistiikan koulutusta neljään aloitusryhmään, ja näin opetuskalustoa tarvitaan enemmän. Turun ammatti-instituutin aikuiskoulutuksella on logistiikka-alalla myös käyttöä hankittavalle ajoneuvolle.

 

Toimialajohtaja Timo Jalonen:

 

Ehdotus        Kasvatus- ja opetuslautakunta päättää

-valtuuttaa hankinta- ja logistiikkakeskuksen käynnistämään opetuskäyttöön hankittavan käytetyn kuorma-auton kilpailutuksen sekä

-päättää valtuuttaa palvelualuejohtajan allekirjoittamaan tarjouspyynnön sekä tekemään päätöksen toimittajasta ja allekirjoittamaan sopimuksen toimittajan kanssa.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvHankinta- ja logistiikkakeskus
tpvImmonen Hannu