Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kasvatus- ja opetuslautakunta5106.04.20168

3314-2016 (642)

Turun ammatti-instituutin Juhannuskukkulan koulutalon eräistä tiloista luopuminen

Tiivistelmä: -

Kasopelk § 51

Ammatillisen koulutuksen palvelualuejohtaja Hannu Immonen 23.3.2016:

 

Turun ammatti-instituutti on tehnyt uudelleenjärjestelyitä kone- ja metallialan koulutuksessa ja siihen liittyvissä oppimisympäristöissä. Instituutin tavoitteena on jatkossa keskittää kaikki kyseiseen koulutukseen liittyvät toiminnat kahteen toimipisteeseen, jotka ovat Peltolan koulutalo ja Koneteknologiakeskus. Tämä muutos on vapauttanut instituutin käytöstä Juhannuskukkulan koulutalossa kone- ja metallialan käytössä olleet tilat. Tilat sisältävät työsalitiloja, varastoja, luokkahuoneen ja kaksi sosiaalitilaa.

 

Peruskorjaamattomat tilat, jotka ovat kooltaan noin 600 m2, sijaitsevat Juhannuskukkulan koulutalon B-siiven ensimmäisessä kerroksessa, johon on oma sisäänkäynti. Kyseisiä tiloja ei enää tarvita instituutin toiminnoissa, ja näin on perusteltua luopua tiloista. Huomioitavaa on kuitenkin, että kyseisessä siivessä oleva pohjakerros jää instituutin käyttöön. Pohjakerros on peruskorjattu ja siellä sijaitsee sähköalan opetuksen oppimisympäristöjä. Tiloista luopuminen tuo vuositasolla noin 60.000 euron säästön instituutin vuokrakustannuksissa. Tiloista luopuminen on esitelty sivistystoimialan tilaryhmän kokouksessa 14.3.2016.

 

Liite 1                                  B-siiven tilat, joista tarkoitus luopua

 

Toimialajohtaja Timo Jalonen:

 

Ehdotus        Kasvatus- ja opetuslautakunta päättää irtisanoa Juhannuskukkulan koulutalon B-siiven liitteessä 1 kuvattujen tilojen vuokrasopimuksen 1.5.2016 lukien.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvKiinteistötoimiala
tpvImmonen Hannu


Liitteet:

Kasopelk § 51
Liite 1:B-siiven tilat, joista tarkoitus luopua