Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kasvatus- ja opetuslautakunta820.01.20163

453-2016 (017)

Iltakouluasiat

Tiivistelmä: -

Kasopelk § 8

Toimialajohtaja Timo Jalonen 11.1.2016:

 

Kasvatus- ja opetuslautakunta kutsui joulukuun kokouksessa kuultavaksi Kiinamyllyn koulun tila-asiaan liittyen Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin edustajan, kaupungin strategisen tilojen ohjauksen vastuualueen edustajan ja Kiinamyllyn koulun rehtorin.

 

Sairaanhoitopiiristä on tulossa hallituksen puheenjohtaja Piia Elo ja teknillinen johtaja Juha Rantasalo. Strategisen tilojen ohjauksen edustajana on va. tilajohtaja Tuomas Koskiniemi ja Kiinamyllyn koulua edustaa Niina Ekqvist.

 

 

Valtioneuvoston yhdeksi kärkihankkeeksi on valikoitunut ammatillisen koulutuksen uudistaminen. Tähän kytkeytyy myös toiminnan muuttuminen paikallisella tasolla. Vaikutukset Turkuun ja Ammatti-instituutin toimintaan tulevat olemaan huomattavat, jos reformi toteutuu. Palvelualuejohtaja Päivi Lehtinen esittelee ammatillisen koulutuksen reformia.

 

Oheismateriaali 1               Ammatillisen koulutuksen uudistamista koskeva esitysmateriaali

 

Ehdotus        Kasvatus- ja opetuslautakunta merkitsee saadut selvitykset tiedokseen ja päättää jatkovalmistelun linjauksesta.

 

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Koulunjohtaja Niina Ekqvist ja va. tilajohtaja Tuomas Koskiniemi sekä Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin hallituksen puheenjohtaja Piia Elo ja teknillinen johtaja Juha Rantasalo olivat kokouksessa selostamassa Kiinamyllyn koulua koskevaa asiaa.

Oheismateriaali 2Kiinamyllyn koulun toiminnan esittely 20.1.2016

Oheismateriaali 3Kiinamyllyn koulun tilat