Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kasvatus- ja opetuslautakunta9916.06.20155

5077-2015 (065)

Raunistulan koulun Kastun yksikön irtaimiston mikrobipuhdistus

Tiivistelmä: -

Kasopelk § 99

Hankintasuunnittelija Taina Willman-Lynderup:

   

Raunistulan koulun Kastun yksikön irtaimisto pitää puhdistaa mikrobeista ja homevaurioista ennen kuin ne voidaan ottaa käyttöön väistötiloissa. Puhdistettavaksi on valikoitu vain arvokasta ja puhdistuskelpoiseksi arvioitua irtaimistoa. Arvion mukaan tämän valikoidun irtaimiston puhdistuksen kustannus ylittää kansallisen kynnysarvon. Turun kaupungilla ei ole sopimusta tämän tyyppisestä puhdistustyöstä ja Hankinta- ja logistiikkakeskus on käynnistänyt palveluhankinnasta kilpailutuksen.

 

Kilpailutukselle ja päätöksenteolle on niukasti aikaa, koska irtaimisto pitää olla toimitettu väistötiloihin puhdistettuna syyslukukauden 2015 alkaessa 18.8. Tarjoukset on pyydetty jättämään 24.6. mennessä ja tavoitteena on tehdä tarjousten vertailu ja päätös viimeistään 30.6., jolloin puhdistukselle jäisi aikaa noin kuukausi.

 

Puhdistustyön hankinta tehdään Keskitetyt tukipalvelut/Kiinteistöt -varoista.

 

Toimialajohtaja Timo Jalonen:

 

Ehdotus         Kasvatus- ja opetuslautakunta päättää valtuuttaa sivistystoimialan toimialajohtajan tekemään päätöksen Raunistulan koulun Kastun yksikön irtaimiston mikrobipuhdistuksen toimittajasta ja allekirjoittamaan sopimuksen palveluntuottajan kanssa.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvJalonen Timo