Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kasvatus- ja opetuslautakunta3811.03.20155

2420-2015 (002, 065)

Turun ammatti-instituutin ja Koneteknologiakeskus Turku Oy:n välinen vuosisopimus 2015

Tiivistelmä: -

Kasopelk § 38

Ammatillisen koulutuksen palvelualuejohtaja Hannu Immonen 5.3.2015:

 

Koneteknologiakeskus Turku Oy on tarjonnut vuodesta 2006 alkaen Turun ammatti-instituutin käyttöön ajanmukaisia oppimisympäristöjä FMS-järjestelmän, tuotantoautomaation, levytyökeskuksen sekä hitsausrobotin ja robottisärmäyssolun ympärillä. Turun ammatti-instituutin kone- ja metallialan perustutkintoa opiskelevat suorittavat osan suuntautumisopinnoistaan ja ammattiosaamisen näytöistä koneteknologiakeskuksessa. Lisäksi oppilaitoksen logistiikkakoulutukseen on sisällytetty opintoja koneteknologiakeskuksen tuotannonohjausjärjestelmän käytöstä. Koneteknologiakeskus Turku Oy toimii myös yritystöidensä osalta oppilaitoksen työssäoppimispaikkana, sekä ammattikilpailutoiminnan huippuvalmennuskeskuksena mm. automaation ja koneistuksen osalta. Ammatti-instituutin käyttämät tunnit Koneteknologiakeskus Turku Oy:ssä toteutetaan ennalta laaditun suunnitelman mukaisesti sekä oppilaitoksen oman opetushenkilöstön että koneteknologiakeskuksen henkilöstön ohjaamana. Oppilaitos maksaa Koneteknologiakeskus Turku Oy:lle oppimisympäristöjen ylläpidosta ja käytöstä sovitun korvauksen, joka perustuu oppilaitoksen suunnitelmiin ja toteutuneeseen käyttömäärään sopimuskauden aikana.

 

Turun ammatti-instituutti on neuvotellut Koneteknologiakeskus Turku Oy:n kanssa uuden määräaikaisen sopimuksen vuodelle 2015. Sopimuksessa on huomioitu ammatti-instituutin opiskelijamäärät tällä hetkellä ja tarkennettu käyttötuntien määrää vuodelle 2015. Aikaisempi sopimus on ollut voimassa vuodelle 2014. Koneteknologiakeskuksen toiminta on käynnistynyt vuonna 2005.

 

Liite 1                                  Turun ammatti-instituutin ja Koneteknologiakeskus Turku Oy:n välinen vuosisopimus vuodelle 2015 (1.1. - 31.12.2015)

 

Liite 2                                  Turun ammatti-instituutin suunnitelma KTK:n käytöstä opetuksessa 2015 (salainen, JulkL 24 § 1 mom. 20 kohta)

 

Toimialajohtaja Timo Jalonen:

 

Ehdotus        Kasvatus- ja opetuslautakunta päättää hyväksyä Turun ammatti-instituutin ja Koneteknologiakeskus Turku Oy:n välisen yhteistyösopimuksen keskuksen tilojen ja laitteiden käytöstä ajalla 1.1. - 31.12.2015. Samalla lautakunta päättää valtuuttaa ammatillisen koulutuksen palvelualuejohtajan allekirjoittamaan Turun ammatti-instituutin ja Koneteknologiakeskus Turku Oy:n välisen sopimuksen sekä hyväksymään sopimuksesta aiheutuvat menoerät.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

aoKoneteknologiakeskus Turku Oy
tiedSivistystoimiala, ammatillinen koulutus
tpvImmonen Hannu


Liitteet:

Kasopelk § 38
Liite 1:Turun ammatti-instituutin ja Koneteknologiakeskus Turku Oy:n välinen vuosisopimus vuodelle 2015 (1.1. - 31.12.2015)
Liite 2:Turun ammatti-instituutin suunnitelma KTK:n käytöstä opetuksessa 2015 (salainen, JulkL 24 § 1 mom. 20 kohta)