Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kasvatus- ja opetuslautakunta6717.04.20137

1628-2013 (033, 041)

It-laitteiden hankinta koulutuksellista tasa-arvoa edistäviin toimenpiteisiin lukuvuodelle 2013 - 2014 annetusta valtion erityisavustuksesta

Tiivistelmä: -

Kasopelk § 67

Talouspäällikkö Anne Takalo:

 

Turun opetus- ja kulttuuriministeriöltä saaman valtion erityisavustuksen käyttösuunnitelmassa koulutuksellista tasa-arvoa edistäviin toimenpiteisiin on TVT hankintojen kohteena mm. tablettitietokoneiden hankinta ja niihin tarvittavat lataus/synkronointisalkut ja ohjaustietokoneet opettajalle.

 

Oheismateriaali 1                Tasa-arvo hankinnat/ iPadit ja miniläppärit

 

Toiminnanjohtaja Jouni Paakkinen on kartoittanut vielä koulujen suunnitelmat näiden suhteen ja arvioinut hankittavien laitteiden hintatason. Suunnitelman mukaisen hankinnan kokonaishinta on arviolta n. 72.000 €. Tilaukset näistä laitteista tehdään kaupungin IT-palveluihin, joka kilpailuttaa ja hankkii laitteet sivistystoimialan lukuun. Tällöin selviää hankinnan tarkka kokonaishinta.

 

Suunnitellun hankinnan toteuttamiseksi esitetään, että lautakunta hyväksyy suunnitelman ja valtuuttaa perusopetuksen tulosaluejohtaja Outi Rinteen hyväksymään hankinnasta aiheutuneet kustannukset kohdistaen menot saatuun valtion erityisavustukseen.

 

Toimialajohtaja Timo Jalonen:

 

Ehdotus        Kasvatus- ja opetuslautakunta hyväksyy esitetyn hankintasuunnitelman ja valtuuttaa tulosaluejohtaja Outi Rinteen hyväksymään hankinnasta aiheutuneet kustannukset.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvRinne Outi
tpvTakalo Anne