Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kasvatus- ja opetuslautakunnan suomenkielinen jaosto1607.10.20215

11766-2021 (12 00 01, 12 00 00)

Topeliuksen koulun opetussuunnitelman muuttaminen

Tiivistelmä: -

Kaoplksj § 16

Topeliuksen koulun rehtori Timo Himanen 21.9.2021:

 

Topeliuksen koulun voimassa olevan opetussuunnitelman kohdassa 7.3.2 ”Oppimissuunnitelma tehostetun tuen aikana” todetaan Topeliuksen koulun oppimisuunnitelman lukitsemis- ja arviointikäytännöstä seuraavaa: ”Topeliuksen koulussa oppimissuunnitelman lukitsee rehtori tai apulaisrehtori. Asiakirjan lukitsija vastaa myös asiakirjan arkistoinnista.” Kohta tulisi muuttaa kuulumaan seuraavasti: ”Topeliuksen koulussa oppimissuunnitelman lukitsee luokanopettaja, -ohjaaja tai erityisopettaja.”

 

Em. opetussuunnitelman kohdassa 7.4.3 ”Henkilökohtainen opetuksen järjestämistä koskeva suunnitelma” todetaan Topeliuksen koulun käytännöstä HOJKSin lukitsemisessa seuraavaa: ”Topeliuksen koulussa HOJKSin lukitsee rehtori tai apulaisrehtori. Asiakirjan lukitsija vastaa myös asiakirjan arkistoinnista.” Kohta tulisi muuttaa kuulumaan seuraavasti: ”Topeliuksen koulussa HOJKSin lukitsee luokanopettaja, -ohjaaja tai erityisopettaja.”

 

Perusopetuksen palvelualuejohtaja Tommi Tuominen:

 

Ehdotus        Kasvatus- ja opetuslautakunnan suomenkielinen jaosto päättää muuttaa Topeliuksen koulun opetussuunnitelmaa edellä esitetyn mukaisesti.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvKasvatus ja opetus, perusopetus
tpvKoivunen Riikka