Åbo stad§Sammanträdets datumÄrende nr1
Egentliga Finlands regionala räddningsnämnd10615.12.202211

14735-2022 (01 02 01)

Betalning av engångsersättning

Sammandrag: -

Efrn § 106

Räddningschef Juha Virto 13.12.2022:

Egentliga Finlands regionala räddningsnämnd beslöt vid sitt möte 24.11.2021 att inleda ett projekt för att utveckla den frivilliga brandkårsverksamheten som ingår i räddningsväsendets servicenivåbeslut. Projektets mål är att utarbeta ett handlingsprogram så att organisationer och aktörer inom olika räddningsbranscher var och en tar hand om en del av helheten.

Nämnden valde Seppo Koski till ordförande för projektets ledningsgrupp och Ilkka Rantala till medlem. Projektets ledningsgrupp har hållit sammanlagt åtta möten (8).

Regionala räddningsnämnden i Egentliga Finland föreslår att ordförande Seppo Koski beviljas ett engångsarvode på 600 euro och medlem Ilkka Rantala ett engångsarvode på 300 euro för att ha representerat nämnden under möten i samband med projektet för att utveckla den frivilliga brandkårsverksamheten.

Räddningsdirektör Jari Sainio:

Förslag​​Regionala räddningsnämnden i Egentliga Finland föreslår att ordförande Seppo Koski beviljas ett engångsarvode på 600 euro och medlem Ilkka Rantala ett engångsarvode på 300 euro för att ha representerat nämnden under möten i samband med projektet för att utveckla den frivilliga brandkårsverksamheten.

Beslut​Förslaget godkändes.​

Seppo Koski och Ilkka Rantala ​förklarade sig jävig och avlägsnade sig från mötet under den tid som ärendet behandlades.

Joni Rantakallio fungerade som ordförande.

Sändlista

partKoski Seppo
partRantala Ilkka