Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Varsinais-Suomen aluepelastuslaitos 
Pelastusjohtaja1626.03.2019 

4071-2019 (02 08 00)

Uudenkaupungin öljyntorjuntaveneen (UM12) navigointijärjestelmän uusinta

Palopäällikkö Yrjö Tuominen 26.3.2019:

Varsinais-Suomen pelastuslaitoksella on Uuteenkaupunkiin sijoitettuna öljyntorjuntavene (UM12), jonka navigointijärjestelmä on vanhentunut eikä vastaa enää nykyajan vaatimuksia. Vene on muutoin hyvässä kunnossa ja sillä on vielä runsaasti käyttöikää jäljellä eli navigointilaitteistojen uusiminen on nyt tarkoituksenmukaista. Varsinais-Suomen pelastuslaitos on pyytänyt tarjouksen navigointijärjestelmän uusimisesta Uudenkaupungin Työvene Oy:ltä. Öljynsuojarahaston korvaus hankintakustannuksiin on 80 %.

Esitän, että Uudenkaupungin öljyntorjuntaveneen (UM12) navigointijärjestelmä uusitaan Uudenkaupungin Työvene Oy:n tarjouksen mukaisesti asennettuna kokonaishintaan 35 647,50 € (alv. 0 %). Asennuksen vaatimat veneen rakenteisiin vaadittavat muutostyöt teetetään tarjouksen mukaisesti tuntiveloituksella.

Pelastusjohtaja Jari Sainio:

PäätösPäätin, että Uudenkaupungin öljyntorjuntaveneen (UM12) navigointijärjestelmä uusitaan Uudenkaupungin Työvene Oy:n tarjouksen mukaisesti asennettuna kokonaishintaan 35 647,50 € (alv. 0 %). Asennuksen vaatimat veneen rakenteisiin vaadittavat muutostyöt teetetään tarjouksen mukaisesti tuntiveloituksella.

 

Jari Sainio

pelastusjohtaja

Jakelu

aoUudenkaupungin Työvene Oy
tiedVarsinais-Suomen aluepelastuslautakunta
tpvHolm Sebastian
tiedKaituri Juho
tiedKontio Mika
tiedLundström Gunilla
tpvMarjunen Jukka
tiedMiekka Pia
tiedSärmä Mikko
tpvTuominen Yrjö
tiedVirto Juha