Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Varsinais-Suomen aluepelastuslautakunta8220.10.201612

10784-2016 (064)

Keskuspaloasema 100 vuotta, juhlapäätös

Tiivistelmä: -

Vsaluelk § 82

Varsinais-Suomen aluepelastuslautakunnan puheenjohtaja Pia Lindell:

Turun keskuspaloasema täyttää 100 vuotta 1.11.2016. Juhlapäivänä keskuspaloasemalla voidaan aistia historian havinaa, mutta toisaalta myös ajan kulkua ja nykypäivää.

Varsinais-Suomen aluepelastuslautakunta on useasti päätöstensä kautta todennut, että hyvät tilat ja kalusto tarvitsevat ammattitaitoiset ja motivoituneet käyttäjät. Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen henkilöstö edustaa juuri sellaista henkilöstöä ja tuottaa pelastustoimen palveluita ammattitaitoisesti, nopeasti sekä tasapuolisesti kaikkina vuorokauden aikoina.

Varsinais-Suomen aluepelastuslautakunta haluaa juhlapäätöksellään kiittää ja huomioida koko Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen henkilöstöä aikaa kuvaavalla muistamisella, varavirtalähteellä.

Kuvastakoon jokaiselle henkilökunnan jäsenelle luovutettava varavirtalähde sitä positiivista energiaa, joka pelastuslaitoksen henkilöstössä on ja jota se edelleen käyttää kuntalaisten hyväksi.

Pelastusjohtaja Jari Sainio:

EhdotusVarsinais-Suomen aluepelastuslautakunta päättää juhlapäätöksenä hankkia pelastuslaitoksen henkilökunnan varavirtalähteet ajan symbolina.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.