MUUTOKSENHAKU

MUUTOKSENHAKUKIELTO

Seuraavista päätöksistä ei saa tehdä kuntalain 91 §:n mukaan oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.

Pykälät: 14-22 ja 24

OIKAISUVAATIMUSOHJEET

Seuraavista päätöksistä ei voi tehdä valitusta, mutta päätökseen tyytymätön voi tehdä kuntalain 89 §:n mukaisen oikaisuvaatimuksen.

Oikaisuvaatimus on tehtävä kirjallisesti 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista. Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimus perusteluineen ja se on allekirjoitettava. Tarkempi oikaisuvaatimusohje liitetään pöytäkirjanotteeseen.

Pykälät: 23 ja 25

Oikaisuvaatimusviranomainen:

Vesiliikelaitoksen johtokunta

Halistentie 4

20540 TURKU

OIKAISUVAATIMUSOHJEET (HANKINTA-ASIAT)

Seuraavista päätöksistä ei voi tehdä valitusta, mutta päätökseen tyytymätön voi tehdä hankintalaissa tarkoitetun vaatimuksen hankintaoikaisusta tai kuntalain 89 §:ssä tarkoitetun oikaisuvaatimuksen.

Oikaisua on vaadittava 14 päivän kuluessa siitä, kun oikaisuvaatimuksen tekijä on saanut tiedon hankintayksikön päätöksestä tai muusta hankintamenettelyssä tehdystä ratkaisusta. Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimus perusteluineen ja se on allekirjoitettava. Tarkempi oikaisuvaatimusohje liitetään pöytäkirjanotteeseen.

Pykälä: 26

Oikaisuvaatimusviranomainen:

Vesiliikelaitoksen johtokunta

Halistentie 4

20540 TURKU

VALITUSOSOITUS

Seuraaviin päätöksiin voidaan hakea muutosta kirjallisella valituksella.

Valitus on tehtävä 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista valitusviranomaiselle. Tarkempi valitusosoitus liitetään pöytäkirjanotteeseen.

Pykälä:

Valitusviranomainen:

Turun hallinto-oikeus

Osoite: PL 32, Sairashuoneenkatu 2-4, 20101 TURKU