Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Tarkastuslautakunta 2017-2021923.08.20179

8995-2017 (000)

Tarkastuslautakunnan pöytäkirjantarkastus

Tiivistelmä: -

Tlk2017- § 9

Revisiotoimisto 18.8.2017:

 

Hallintosäännössä todetaan (§ 122 ), että ”Pöytäkirjan laatii pöytäkirjanpitäjä. Tarvittaessa puheenjohtaja ratkaisee pöytäkirjan sisällön. Pöytäkirjan allekirjoittaa puheenjohtaja ja varmentaa pöytäkirjanpitäjä. Pöytäkirja tarkastetaan toimielimen päättämällä tavalla. Pöytäkirja voidaan tarkastaa myös sähköisesti. Mikäli kokouksen valitsemat pöytäkirjantarkastajat ovat eri mieltä puheenjohtajan kanssa, toimielin päättää pöytäkirjan oikeasta sisällöstä.

 

Pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä toimielimen päättämänä aikana ja paikassa.

 

Edellisen kauden tarkastuslautakunta on päättänyt, että kokouksen pöytäkirjan tarkastaa kullakin kerralla sitä varten aakkosjärjestyksessä valitut kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Tarkastuslautakunta on päättänyt, että pöytäkirja tarkastetaan viimeistään viikon kuluessa kokouksesta ja pidetään yleisesti nähtävänä pöytäkirjan tarkastuksen jälkeen seuraavana päivänä revisiotoimistossa sen aukioloaikana. 1.6.2017 voimaan tulleen kuntalain mukaan pöytäkirja on nähtävänä yleisessä tietoverkossa.

 

Edellisten tarkastuslautakuntien toimikausien aikana noudatettua menettelyä pöytäkirjan tarkastamisessa ja nähtävänä pidossa esitetään jatkettavaksi ehdotuksesta ilmenevällä tavalla.

Kaupunginreviisori Kari Koivuluhta:

 

Ehdotus        Tarkastuslautakunta päättää, että kokouksen pöytäkirjan tarkastaa kullakin kerralla sitä varten valitut kaksi pöytäkirjantarkastajaa.

Lisäksi tarkastuslautakunta päättää, että pöytäkirja tarkastetaan viimeistään viikon kuluessa kokouksesta ja pidetään yleisesti nähtävänä pöytäkirjan tarkastuksen jälkeen kaupungin internet-sivuilla.

 

PäätösEhdotus hyväksyttiin.