Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Tarkastuslautakunta 2017-2021723.08.20177

8993-2017 (000)

Tarkastuslautakunnan koollekutsuminen

Tiivistelmä: -

Tlk2017- § 7

Revisiotoimisto 18.8.2017:

 

Hallintosäännön 112 §:n mukaan kokouskutsussa on ilmoitettava kokouksen aika ja paikka sekä, mikäli mahdollista, siinä käsiteltävät asiat. Esityslista toimitetaan mahdollisuuksien mukaan kokouskutsun yhteydessä.

 

Hallintosäännössä todetaan (§ 112), että ”kokouskutsu toimitetaan jäsenille ja muille kokouksessa läsnäoloon oikeutetuille toimielimen päättämällä tavalla, mikäli mahdollista, vähintään kaksi päivää ennen kokousta. Kokouskutsu tai tieto siitä, milloin ja mistä kutsu on sähköisesti noudettavissa, toimitetaan sähköposti- ja postiosoitteeseen. Kokouskutsu tai tieto siitä, että kutsu on noudettavissa, voidaan toimittaa myös puhelimitse tai tekstiviestinä.”

 

Edellisen kauden tarkastuslautakunnan käytännöksi päätettiin, että kokouskutsuiksi hyväksytään hallintosäännön mukaisen menettelyn lisäksi myös kokouksen esityslista ja että tieto tarkastuslautakunnan esityslistan valmistumisesta toimitetaan pääsääntöisesti sähköpostitse turku.fi – sähköpostiosoitteeseen. Käytäntönä on ollut, että kokouskutsu lähetetään vähintään neljä päivää ennen kokousta, ellei lautakunta erityisestä syystä toisin päätä. Puheenjohtajalla tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtajalla on oikeus antaa kokouskutsu tarvittaessa myös tätä lyhemmällä ajalla.

 

Edellisen tarkastuslautakunnan toimikauden aikana noudatettua menettelyä koollekutsumisessa esitetään jatkettavaksi ehdotuksesta ilmenevällä tavalla.

 

 

Kaupunginreviisori Kari Koivuluhta:

 

Ehdotus        Tarkastuslautakunta päättää, että kokouskutsuiksi hyväksytään hallintosäännön mukaisen menettelyn lisäksi myös kokouksen esityslista ja että tieto tarkastuslautakunnan esityslistan valmistumisesta toimitetaan pääsääntöisesti sähköpostitse turku.fi – sähköpostiosoitteeseen.

 

Samalla lautakunta päättää, että kokouskutsu lähetetään vähintään neljä päivää ennen kokousta, ellei lautakunta erityisestä syystä toisin päätä. Puheenjohtajalla tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtajalla on oikeus antaa kokouskutsu tarvittaessa myös tätä lyhemmällä ajalla.

 

PäätösEhdotus hyväksyttiin.