Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Tarkastuslautakunta 2013-2016821.01.20148

620-2014 (000)

Kysely tarkastuslautakunnan varajäsenten netin/sähköpostin (turku.fi) käytöstä ja listakäytännön muuttaminen sähköiseksi

Tiivistelmä: -

Tlk2013- § 8

Revisiotoimisto 16.1.2014:

 

Turun kaupungin hallintosäännön (Kv 17.12.2012 § 252) 2. luvun 4 §:n 2-3 mom. mukaan kokouskutsu toimitetaan jäsenille ja muille kokouksessa läsnäoloon oikeutetuille toimielimen päättämällä tavalla, mikäli mahdollista vähintään kaksi päivää ennen kokousta. Kokouskutsu tai tieto siitä, milloin ja mistä kutsu on sähköisesti noudettavissa, toimitetaan saajan toimielimen sihteerille ilmoittamaan sähköposti-, posti- tai käyntiosoitteeseen. Kokouskutsu tai tieto siitä, että kutsu on noudettavissa, voidaan toimittaa myös tai tekstiviestinä.

 

Revisiotoimisto lähetti 12.12.2013 tarkastuslautakunnan varajäsenille kyselyn varajäsenten netin/sähköpostin (turku.fi) käytöstä. Vastauksia saatiin kolme.

 

Varajäsenille esityslista tarkastuslautakunnan kokoukseen on toistaiseksi postitettu paperisena. Lisäksi varajäsen on saanut tiedon listan valmistumisesta varajäsenen turku.fi sähköpostiosoitteeseen. Esityslista julkaistaan myös turku.fi sivuilla osoitteessa turku.fi » Päätöksenteko ja talous » Kaupungin johto ja lautakunnat » Lautakunnat ja muut luottamuselimet. Listakäytäntöä on kaupungin toimielimissä muutettu asteittain sähköiseksi.

 

Revisiotoimisto esittää, että varajäsenten osalta siirrytään sähköiseen listakäytäntöön siten, että varajäsenet lukevat esityslistan turku.fi sivuilta. Tieto listan valmistumisesta lähetetään varajäsenen turku.fi sähköpostiin. Tarvittaessa turku.fi sähköpostin käyttöön annetaan ohjeistusta.

 

Kaupunginreviisori Kari Koivuluhta:

 

Ehdotus        Tarkastuslautakunta päättää, että varajäsenet lukevat esityslistan turku.fi sivuilta ja tieto listan valmistumisesta lähetetään varajäsenen turku.fi sähköpostiin.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.