Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kaupunkiympäristötoimiala, seudullinen joukkoliikenne 
Joukkoliikennepalvelujohtaja103.01.2020 

13589-2018 (08 01 00, 02 08 00)

Tutkimuspalvelutyön tilaus Turun ammattikorkeakoululta vuonna 2020

Föli on tehnyt usean vuoden ajan sähköbussien tutkimusyhteistyötä Turun ammattikorkeakoulun kanssa. Tutkimussopimukseen on sisältynyt sähköbussien kuljettajien koulutusta, sähköbussien toiminnan ja tiedon jatkuvaa analysointia sekä järjestelmän kehittämistä ja raportointia. Tutkimuksen avulla esimerkiksi bussien sekä laturien todelliset energiankulutukset tiedetään hyvin tarkasti. Yhteistyö on ollut Fölille hyödyllistä, jonka vuoksi tutkimussopimusta on tarkoituksenmukaista jatkaa vuonna 2020.

Seudullinen joukkoliikenne on pyytänyt tarjouksen Turun ammattikorkeakoululta sähköbussien tiedonkeruun sekä analysoinnin jatkamisesta, sähköbussien kuljettajakoulutuksesta sekä yhteistyön jatkamisesta vuoden 2020 loppuun asti. Tarjoushinta on 24 000 € (alv 0 %). Hankinta toteutetaan suorahankintana ja se alittaa kansallisen kynnysarvon. Työ maksetaan joukkoliikenteen asiantuntijapalvelut -budjetista.

LiiteTarjous/sopimuspohja palvelun tuottamisesta

PäätösPäätin, että Turun ammattikorkeakoululta tilataan tarjouksen mukaisesti sähköbussien tutkimuspalvelutyö hintaan 24 000,00 € (alv 0 %).

Hankintayksikköä sitova sopimus ei synny tällä päätöksellä vaan vasta erikseen tehtävällä kirjallisella tilauksella.

 

 

 

Sirpa Korte
joukkoliikennepalvelujohtaja

Jakelu

tiedTurun ammattikorkeakoulu Oy
tiedTurun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta
tpvXXXXX


Liitteet:

Kytosjl § 1
Liite 1:Tarjous/sopimuspohja palvelun tuottamisesta