Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta16611.12.201910

5048-2014 (065, 633)

K-Citymarket Kupittaan, Ravattulan ja Länsikeskuksen Bussikorttien latausta koskevien myyntipalvelusopimusten (Dnro 5048-2014) irtisanominen

Tiivistelmä: -

Tksjlk § 166

Palvelusihteeri Tiina Sinokki 3.12.2019:

Fölillä on kolmen Turussa sijaitsevan Citymarketin kanssa bussikorttien latausta koskeva myyntipalvelusopimus. Föli on siirtynyt/siirtymässä käyttämään selainpohjaista myyntiohjelmaa (WebPos) kaikkien ulkopuolisten myyntipalvelukumppaneiden kanssa. Aiemman, Fölin omistamaan koneeseen asennetun myyntiohjelman sijaan, selainpohjainen ohjelma asennetaan myyntipalvelukumppanin omistamaan tietokoneeseen ja sen käyttöön vaaditaan tietoliikenneyhteys. K-Citymarketit ovat ilmoittaneet, etteivät ole tässä vaiheessa halukkaita hankkimaan tarvittavia koneita ja tietoliikenneyhteyksiä. Fölillä ei ole mahdollisuutta tarjota jatkossa konetta myyntipalvelukumppaneiden käyttöön. Tästä syystä sopimus myyntipalvelusta K-Citymarketien kanssa tulee irtisanoa. Irtisanominen on tehtävä kirjallisesti ja sopimus päättyy kolmen kuukauden kuluttua irtisanomisesta. Föli on halukas jatkamaan myyntipalvelukumppanuutta, mikäli K-Citymarketit hankkivat tarvittavat koneet ja tietoliikenneyhteydet. Tässä tapauksessa tehdään kunkin K-Citymarketin kanssa uusi sopimus.

Joukkoliikennepalvelujohtaja Sirpa Korte:

EhdotusTurun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta päättää irtisanoa K-Citymarket Kupittaan, Ravattulan ja Länsikeskuksen myyntipalvelusopimukset 1.4.2020 alkaen.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

aoK-Citymarket Oy Kupittaa
aoK-Citymarket Oy Länsikeskus
aoK-Citymarket Oy Ravattula
tiedMartinez Sinikka
tpvPihlava Topias
tpvSinokki Tiina