Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kaupunkiympäristötoimiala, seudullinen joukkoliikenne 
Joukkoliikennepalvelujohtaja2003.12.2019 

14121-2019 (02 08 00, 08 01 00)

Lähimaksutoiminnallisuuksien tilaus Westerniltä

Fölin tuleva lähimaksuominaisuus tarvitsee muutoksia nykyiseen nettilataukseen. Asiakkaalle tulee lähimaksun myötä tarjota sähköisesti kuitti lähimaksusta, sillä kuittia ei asiakas saa matkustettaessa. Lisäksi lähimaksukortin tietoihin tulee voida päivittää asiakkaan asiakasryhmä sekä kotikunta pitempien lähimaksuhintojen ottamiseksi käyttöön. Myös myyntipisteiden myyntiohjelmaa tulee laajentaa niin, että lähimaksumatkojen selailu on mahdollista sekä niiden palautus.

Joukkoliikennetoimisto on pyytänyt nettilatauspalvelun toimittaja Westerniltä tarjouksen ohjelmointityöstä nykyiseen järjestelmään. Tarjoushinta on yhteensä 53 900,00 (alv 0 %) sekä ylläpidon osalta 100 e/ kk korotus nykyiseen ylläpitohintaan. Hankinta toteutetaan suorahankintana olemassa olevan ohjelmiston laajennuksena, sillä vain yksi toimija voi teknisistä syistä toteuttaa kyseisen järjestelmän laajennuksen, tilauksen kokonaisarvo neljältä vuodelta on alle hankintarajan 60 000 euroa sekä ominaisuuden toteuttaminen muun toimijan toimesta tarkoittaisi merkittävää päällekkäisyyttä niin ominaisuuksien kuin ylläpitomaksujen osalta tilaajalle. Tilaus maksetaan investointibudjetista.

PäätösPäätin, että Westerniltä tilataan tarjouksen mukaisesti lähimaksujen toiminnallisuuksien ohjelmointityön yhteishintaan 53 900,00 € (alv 0 %)

Hankintayksikköä sitova sopimus ei synny tällä päätöksellä vaan vasta erikseen tehtävällä kirjallisella tilauksella.

 

Liite 1Western Systems Oy:n tarjous

 

 

Sirpa Korte

joukkoliikennepalvelujohtaja

 

Oikaisuohje ja valitusosoitus liitteenä.

Jakelu

tpvWestern Systems Oy
tiedTurun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta
tpvPihlava Topias


Liitteet:

Kytosjl § 20
Liite 1:Tarjous