Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kaupunkiympäristötoimiala, seudullinen joukkoliikenne 
Joukkoliikennepalvelujohtaja1704.11.2019 

12926-2019 (02 08 00, 08 01 00)

Julistegeneraattorin ohjelmointityön hankinta Weasel Softwarelta

Föli on sopinut Helsingin seudun liikenteen kanssa HSL:n kehittämän julistegeneraattorin käytöstä myös Fölin pysäkkitulosteiden julkaisemiseksi. Julistegeneraattorilla voidaan pysäkeille generoida automaattisesti aikatauludatasta pysäkkituloste. Tulosteeseen saadaan lisättyä mm. kartta, pysäkkipuu sekä omia infokenttiä. Ohjelma tarvitsee muutostöitä toimiakseen Fölissä. Fölin käyttämä aikatauluaineisto on eri kuin HSL:n käyttämä aineisto ja lisäksi ulkoasu tulee muuttaa Fölin näköiseksi.

Seudullinen joukkoliikenne on pyytänyt Turun kaupungin kilpailuttamalta ohjelmointityön puitesopimustoimittaja Weasel Softwarelta tarjouksen julistegeneraattorin ohjelmointityöstä Fölin käyttöön sopivaksi. Ohjelmointityötä tehdään toteutuneiden työtuntien mukaan. Ohjelmointityön kattohinta on tarjouksen mukaan 15 000 euroa (alv 0 %). Ohjelman koodi on avoin, kaupungin omistama ja muiden kaupunkien jatkokehitettävissä.

Hankinta toteutetaan suorahankintana Turun kaupungin kilpailuttamalta puitesopimustoimittajalta Turun kaupungin IT- ja asiantuntijapalvelut, kori 27. Tilaus maksetaan investointibudjetista.

PäätösPäätin tilata Weasel Software Oy:ltä tarjouksen mukaisesti julistegeneraattorin ohjelmointityön kattohintaan 15 000 € (alv 0 %).

Hankintayksikköä sitova sopimus ei synny tällä päätöksellä vaan vasta erikseen tehtävällä kirjallisella tilauksella.

 

 

Sirpa Korte
joukkoliikennepalvelujohtaja

Jakelu

tiedWeasel Software Oy
tpvPihlava Topias