Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta12609.10.20197

11603-2019 (02 08 00)

Matkalippujen jälleenmyynti iQ Payments Oy:n välityksellä

Tiivistelmä:

Lautakunnalle esitetään, että Turun kaupunkiseudun joukkoliikenteen lipputuotteita voidaan myydä iQ Payments Oy:n välityksellä mobiililompakko PIVO:ssa.

Tksjlk § 126

Kehittämispäällikkö Topias Pihlava 30.9.2019:

Mobiililompakko PIVO on esittänyt toiveen, että Fölin matkalippuja voitaisiin jälleenmyydä mobiililompakko PIVO sovelluksessa. Fölin nykyisen mobiilisovelluksen toimittaja iQ Payments Oy ja PIVO ovat sopineet järjestelystä, jossa iQ Payments Oy toimii sopimuskumppanina ja vastaa lippujen teknisestä toteutuksesta PIVO:lle.

Tämän sopimuksen perusteella IQ Payments voi välittää Turun kaupungin joukkoliikenteen FÖLI-matkalippuja Pivo Wallet Oy:n Pivo-palvelussa Pivon asiakkaille. Pivossa myytävien lippujen osalta IQ Payments vastaa lippujen myymisestä aiheutuvista velvoitteista ja oikeuksista kuten itse myymistään lipuista. Myös tämän sopimuksen muilta osin IQ Payments vastaa Pivo Wallet Oy:n toiminnasta kuin omastaan. IQ Paymentsin myymiin ja välittämiin lippuihin sovelletaan Fölin avoimen rajapinnan ehtoja sekä myyntikomissiota. Avoimen rajapinnan voimassa oleva myyntikomissio on 4 %.

Oheismateriaali 1Sopimus joukkoliikennelippujen jälleenmyynnistä, IQ Payments Oy

Joukkoliikennepalvelujohtaja Sirpa Korte:

EhdotusTurun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta hyväksyy matkalippujen jälleenmyyntisopimuksen iQ Payments Oy:n kanssa.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedIQ Payments Oy
tiedKuntien Tiera Oy
tiedKuoppala Pirjo
tiedPalenius Kati
tpvPihlava Topias
tiedRiski Jaana